Giriş Kayıt
Paul McKenzie

Paul McKenzie


Yapımcı, Senarist

Paul McKenzie, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.9 67
2014 Komedi Yapımcı 5.4 111
2013 Yapımcı 6.5 119
2000 Komedi Yapımcı 7.6 7,498
1989 Komedi Senarist
Çeşitli
7.8 410
Dizi Altyazıları
Vikings (14,615) Shameless (7,187) Black Mirror (6,196) The Flash (4,327) Star Trek: Discovery (2,365) The Big Bang Theory (1,701) Supernatural (1,322) Bron/Broen (1,175) Supergirl (1,162) Stranger Things (1,104)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018