Giriş Kayıt
Mark Williams

Mark Williams


Yapımcı

Mark Williams, yapımcı. Full Metal Panic! (2002), Shura Yukihime (2001), Yesterday (2002), Karanlık Sular (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Yapımcı    
2004 Animasyon Yapımcı 8.2 20,123

The Place Promised in Our Early Days
2004 Animasyon Yapımcı 7.2 9,182
2004 Aksiyon Yapımcı    
2004 Animasyon Yapımcı    
2003 Animasyon Yapımcı 6.6 191
2003 Animasyon Yapımcı 8.2 2,106
2003 Animasyon Yapımcı 6.8 170
2003 Animasyon Yapımcı 7.2 313
2003 Animasyon Yapımcı    

Voices Of A Distant Star
2003 Animasyon Yapımcı 7.5 5,921
2002 Aksiyon Yapımcı 7.5 433

Karanlık Sular
2002 Dram Yapımcı 6.7 24,624
2002 Komedi Yapımcı 6.9 360
2002 Aksiyon Yapımcı 7.4 719
2002 Aksiyon Yapımcı 5.0 658
2002 Animasyon Yapımcı 6.6 375
2002 Aksiyon Yapımcı 6.2 2,874
2002 Animasyon Yapımcı 6.1 28
2002 Aksiyon Yapımcı 7.8 3,184
2002 Animasyon Yapımcı 8.5 2,167
2002 Animasyon Yapımcı 7.4 1,257
2001 Aksiyon Yapımcı 5.8 2,419
2001 Aksiyon Yapımcı    
2001 Animasyon Yapımcı    
2001 Aksiyon Yapımcı 7.4 1,551
2000 Animasyon Yapımcı    
2000 Animasyon Yapımcı    
1999 Aksiyon Yapımcı 7.5 1,496
1998 Animasyon Yapımcı 7.3 41
1997 Animasyon Yapımcı 7.2 295
1996 Animasyon Yapımcı 7.2 303
1996 Aksiyon Yapımcı 7.3 1,425
1995 Animasyon Yapımcı 8.6 30,233
1995 Animasyon Yapımcı    
1994 Animasyon Yapımcı    
1989 Animasyon Yapımcı    
1989 Animasyon Yapımcı    
1986 Animasyon Yapımcı    
1985 Animasyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017