Giriş Kayıt
Peng Zhang

Peng Zhang


Dublör, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Peng Zhang, dublör, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Fantastik Yönetmen    
2015 Aksiyon Dublör 5.6 98,884
2015 Biyografi Dublör 7.9 136,664

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 359,197

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Dublör 7.7 431,675
2013 Aksiyon Dublör 6.3 122,255
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
5.7 1,259
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Dublör 5.5 192,692

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Dublör 4.9 188,836

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Dublör 6.1 201,197

Göster Gününü
2010 Aksiyon Dublör 7.7 452,665

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Dublör 5.9 147,412

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Dublör 7.5 287,992

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 59,817

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 215,171

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 39,316

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 126,236

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 74,909
2007 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör 6.7 401,977

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör 6.3 162,910

Komando Dadı
2005 Aksiyon Dublör 5.6 70,149
2004 Aksiyon Dublör 5.9 138,866

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Dublör 6.7 189,631
2004 Aksiyon Dublör    

Son Samuray
2003 Aksiyon Dublör 7.7 330,537

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Dublör 5.5 43,177
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017