Giriş Kayıt
Peng Zhang

Peng Zhang


Dublör, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Peng Zhang, dublör, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Fantastik Yönetmen    
2015 Aksiyon Dublör 5.6 97,957
2015 Biyografi Dublör 7.9 135,016

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 353,677

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Dublör 7.7 427,093
2013 Aksiyon Dublör 6.3 121,575
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
5.7 1,259
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Dublör 5.5 191,613

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Dublör 4.9 187,910

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Dublör 6.1 200,483

Göster Gününü
2010 Aksiyon Dublör 7.7 450,514

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Dublör 5.9 146,642

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Dublör 7.5 286,181

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 59,633

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 214,250

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 39,231

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 125,560

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 74,653
2007 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör 6.7 398,069

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör 6.3 162,134

Komando Dadı
2005 Aksiyon Dublör 5.6 69,730
2004 Aksiyon Dublör 5.9 138,055

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Dublör 6.7 188,950
2004 Aksiyon Dublör    

Son Samuray
2003 Aksiyon Dublör 7.7 328,857

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Dublör 5.5 42,981
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017