Giriş Kayıt
Peng Zhang

Peng Zhang


Dublör, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Peng Zhang, dublör, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Fantastik Yönetmen    
2015 Aksiyon Dublör 5.6 100,105
2015 Biyografi Dublör 7.9 138,465

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 363,857

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Dublör 7.7 435,256
2013 Aksiyon Dublör 6.3 122,891
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
5.7 1,259
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Dublör 5.5 193,581

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Dublör 4.9 189,590

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Dublör 6.1 201,993

Göster Gününü
2010 Aksiyon Dublör 7.7 454,687

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Dublör 5.9 148,276

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Dublör 7.5 289,717

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 59,993

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 216,113

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 39,443

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 126,858

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 75,156
2007 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör 6.7 404,441

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör 6.3 163,737

Komando Dadı
2005 Aksiyon Dublör 5.6 70,670
2004 Aksiyon Dublör 5.9 139,665

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Dublör 6.7 190,367
2004 Aksiyon Dublör    

Son Samuray
2003 Aksiyon Dublör 7.7 332,301

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Dublör 5.5 43,249
Film Altyazıları
Gold (7,151) Rings (3,788) Logan (3,024) Get Out (2,363) La La Land (2,064) Split (1,848) The Age of Shadows (1,832) Zashchitniki (1,678) The Great Wall (1,503) Office Christmas Party (1,413)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,811) The Blacklist (4,191) The Expanse (3,284) Better Call Saul (2,116) The Last Kingdom (2,075) Game of Thrones (1,644) Doctor Who (1,624) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,622) Supernatural (1,603) Vikings (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017