Giriş Kayıt
Peng Zhang

Peng Zhang


Dublör, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Peng Zhang, dublör, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Fantastik Yönetmen    
2015 Aksiyon Dublör 5.6 103,737
2015 Biyografi Dublör 7.9 143,367

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 378,381

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Dublör 7.7 448,093
2013 Aksiyon Dublör 6.3 124,575
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
5.7 1,259
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Dublör 5.5 196,015

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Dublör 4.9 191,681

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Dublör 6.1 204,049

Göster Gününü
2010 Aksiyon Dublör 7.7 461,007

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Dublör 5.9 150,537

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Dublör 7.5 296,556

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 60,589

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 218,881

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Dublör 3.8 39,746

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 128,661

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 75,955
2007 Aksiyon Dublör    

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör 6.7 411,071

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör 6.3 166,039

Komando Dadı
2005 Aksiyon Dublör 5.6 72,012
2004 Aksiyon Dublör 5.9 141,966

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Dublör 6.7 192,197
2004 Aksiyon Dublör    

Son Samuray
2003 Aksiyon Dublör 7.7 336,847

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Dublör 5.5 43,629
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017