Giriş Kayıt
Dan Warner

Dan Warner (52)


Oyuncu

Daniel Paul Warner, 16 Temmuz 1965 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Ray Donovan (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel Paul Warner
Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 52 Aksiyon Oyuncu 5.2 99,946
2017 Komedi Oyuncu 7.8 1,326
2016 Dram Oyuncu 7.7 7,278
2016 51 Komedi Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 83,431

Aşk Vadisi
2015 50 Dram Oyuncu 5.7 1,007
2015 Suç Oyuncu 7.1 9,124
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,147
2014 49 Komedi Oyuncu 6.8 367
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,794
2007 42 Korku Oyuncu    
2007 42 Komedi Oyuncu 3.6 169

Özgürlük Yazarları
2007 42 Biyografi Oyuncu 7.5 59,133
2006 Aksiyon Oyuncu 8.2 6,792

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 127,606

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 176,748
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,229

Silici
1996 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 92,739

Marilyn Ve Ben
1996 31 Biyografi Oyuncu 6.1 2,204

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,945
Film Altyazıları
Rampage (11,450) Ready Player One (8,585) Escape Plan 2: Hades (7,272) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,800) Set It Up (958) Den 12. mann (835) Journey's End (765) Blockers (636) Black Panther (622)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018