Giriş Kayıt
Dan Warner

Dan Warner (51)


Oyuncu

Daniel Paul Warner, 16 Temmuz 1965 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Ray Donovan (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel Paul Warner
Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.8 3,858
2016 51 Komedi Oyuncu    
2015 50 Dram Oyuncu 5.7 1,007
2015 Komedi Oyuncu 5.1 945
2015 Suç Oyuncu 7.0 7,746
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 59,930
2014 49 Komedi Oyuncu 6.8 367
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,623
2007 42 Korku Oyuncu    
2007 42 Komedi Oyuncu 3.6 169

Özgürlük Yazarları
2007 42 Biyografi Oyuncu 7.5 54,809
2006 Aksiyon Oyuncu 8.2 6,792
2005 Suç Oyuncu 8.2 115,678

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 167,360
1999 Dram Oyuncu 5.9 2,099

Silici
1996 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 86,953

Marilyn Ve Ben
1996 31 Biyografi Oyuncu 6.1 2,204

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,581
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017