Giriş Kayıt
Dan Warner

Dan Warner (51)


Oyuncu

Daniel Paul Warner, 16 Temmuz 1965 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Ray Donovan (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel Paul Warner
Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.8 4,110
2016 51 Komedi Oyuncu    
2015 50 Dram Oyuncu 5.7 1,007
2015 Komedi Oyuncu 5.1 946
2015 Suç Oyuncu 7.0 7,828
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 62,249
2014 49 Komedi Oyuncu 6.8 367
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,634
2007 42 Korku Oyuncu    
2007 42 Komedi Oyuncu 3.6 169

Özgürlük Yazarları
2007 42 Biyografi Oyuncu 7.5 55,101
2006 Aksiyon Oyuncu 8.2 6,792
2005 Suç Oyuncu 8.2 116,549

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 168,194
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,111

Silici
1996 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 87,477

Marilyn Ve Ben
1996 31 Biyografi Oyuncu 6.1 2,204

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,616
Film Altyazıları
Live by Night (9,487) Why Him? (6,599) Rogue One (3,364) Resident Evil: The Final Chapter (3,340) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,113) Hidden Figures (2,014) Paterson (1,300) Split (1,243) Allied (953)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,146) Black Sails (4,178) Into the Badlands (3,223) Legion (2,381) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,419)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017