Giriş Kayıt
Dan Warner

Dan Warner (52)


Oyuncu

Daniel Paul Warner, 16 Temmuz 1965 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Ray Donovan (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel Paul Warner
Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 52 Aksiyon Oyuncu 5.2 95,899
2017 Komedi Oyuncu 7.8 1,186
2016 Dram Oyuncu 7.7 7,105
2016 51 Komedi Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,012

Aşk Vadisi
2015 50 Dram Oyuncu 5.7 1,007
2015 Suç Oyuncu 7.1 8,992
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,074
2014 49 Komedi Oyuncu 6.8 367
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,794
2007 42 Korku Oyuncu    
2007 42 Komedi Oyuncu 3.6 169

Özgürlük Yazarları
2007 42 Biyografi Oyuncu 7.5 58,752
2006 Aksiyon Oyuncu 8.2 6,792

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 126,385

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 175,821
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,212

Silici
1996 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 92,219

Marilyn Ve Ben
1996 31 Biyografi Oyuncu 6.1 2,204

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,907
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,548) Den of Thieves (2,373) Hostiles (2,364) 12 Strong (2,327) Maze Runner: The Death Cure (1,978) Winchester (1,443) Peter Rabbit (1,331) Submergence (1,323) The Commuter (964) Wildling (867)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,260) The Flash (3,155) Supernatural (2,983) The Terror (2,791) Legion (2,765) The Crossing (1,772) The Expanse (1,676) The Big Bang Theory (1,091) Vikings (1,067) Krypton (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018