Giriş Kayıt
Michael Uribe

Michael Uribe


Oyuncu, Set Dekoratörü

Michael Uribe, oyuncu, set dekoratörü. Narcos (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 8.9 186,426
2011 Komedi Set Dekoratörü 4.3 296

Benim Adım Khan
2010 Dram 0 8.0 78,476
2009 Aksiyon 0    
2009 Komedi 0    
2008 Suç 0    

Ölüm Çemberi
2008 Aksiyon 0    
2008 Aksiyon 0    
2008 Aksiyon 0    

Kirli Sırlar
2006 Dram 0 6.7 89,300
Dizi Altyazıları
The Flash (9,381) Better Call Saul (7,067) Fargo (4,181) Lucifer (4,170) American Gods (3,814) Gotham (3,738) The 100 (3,292) Twin Peaks (3,224) 12 Monkeys (2,833) Supernatural (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017