Giriş Kayıt
Juliette Goglia

Juliette Goglia (21)


Oyuncu

Juliette Rose Goglia, 22 Eylül 1995 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. A Grandpa for Christmas (2007), The Michael J. Fox Show (2013), (2010) Adı Çıkmış (2010), (2004) Garfield (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Juliette Rose Goglia
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1995
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Ju
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.2 469
2013 Komedi Oyuncu 6.7 4,558
2011 16 Suç Oyuncu 4.6 1,431

Adı Çıkmış
2010 15 Komedi Oyuncu 7.1 294,863

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu 7.1 14,188
2010 Komedi Oyuncu 6.4 18,731

Ateşli Gençlik
2009 14 Komedi Oyuncu 6.2 38,276
2007 12 Komedi Oyuncu 6.9 610
2006 Dram Oyuncu 7.2 1,506
2006 Komedi Oyuncu 6.6 35,717

Sürüsüne Bereket 2
2005 10 Macera Oyuncu 5.4 45,161
2005 Dram Oyuncu    
2005 10 Komedi Oyuncu 6.2 353

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 97,710
2004 9 Komedi Oyuncu 5.0 63,038

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 207,315

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Oyuncu 6.5 13,963

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,872
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017