Giriş Kayıt
Juliette Goglia

Juliette Goglia (22)


Oyuncu

Juliette Rose Goglia, 22 Eylül 1995 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. A Grandpa for Christmas (2007), The Michael J. Fox Show (2013), (2010) Adı Çıkmış (2010), (2004) Garfield (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Juliette Rose Goglia
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1995
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Ju
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.2 469
2013 Komedi Oyuncu 6.7 4,558
2011 16 Suç Oyuncu 4.6 1,431

Adı Çıkmış
2010 15 Komedi Oyuncu 7.1 306,824

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu 7.1 14,794
2010 Komedi Oyuncu 6.4 19,503

Ateşli Gençlik
2009 14 Komedi Oyuncu 6.2 39,264
2007 12 Komedi Oyuncu 6.9 610
2006 Dram Oyuncu 7.2 1,506
2006 Komedi Oyuncu 6.6 36,306

Sürüsüne Bereket 2
2005 10 Macera Oyuncu 5.5 46,925
2005 10 Komedi Oyuncu 6.2 353

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 100,845
2004 9 Komedi Oyuncu 5.0 66,138

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 213,885
2003 Dram Oyuncu 7.0 8,250

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Oyuncu 6.5 14,697

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 70,258
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018