Giriş Kayıt
Jeff Holman

Jeff Holman


Oyuncu

Jeff Holman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 29,078
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,728
2007 Dram Oyuncu 6.6 271
2007 Komedi Oyuncu 6.8 72
2001 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,048
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
The Foreigner (9,394) Flatliners (4,674) Beyond Skyline (3,753) It (3,414) The Mountain Between Us (3,383) Dunkirk (2,904) Stronger (2,359) American Made (1,914) Kingsman: The Golden Circle (1,783) Victoria & Abdul (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017