Giriş Kayıt
Jeff Holman

Jeff Holman


Oyuncu

Jeff Holman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 28,234
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,728
2007 Dram Oyuncu 6.6 271
2007 Komedi Oyuncu 6.8 72
2001 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,028
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,115) Rick and Morty (4,769) The Strain (3,195) The Defenders (2,163) Preacher (2,142) Suits (1,830) The Last Ship (1,685) Mr. Mercedes (1,380) Fargo (1,157) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017