Giriş Kayıt
Jeff Holman

Jeff Holman


Oyuncu

Jeff Holman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.9 16,600

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 30,202
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,728
2007 Dram Oyuncu 6.6 271
2007 Komedi Oyuncu 6.8 72
2001 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,048
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018