Giriş Kayıt
Gérald Raynaud

Gérald Raynaud


Oyuncu

Gérald Raynaud, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.8 319
2015 Dram Oyuncu 5.5 1,352

Benim Yolum
2012 Biyografi Oyuncu 6.9 1,926
2011 Suç Oyuncu 4.9 203
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 33

Bakan
2011 Dram Oyuncu 6.7 1,981
2011 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (7,159) Doctor Strange (3,610) Assassin's Creed (3,550) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,442) Allied (2,372) Moana (1,584) Forushande (1,396) Hacksaw Ridge (1,386) Split (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,138) Legion (7,328) Supernatural (7,214) Arrow (5,431) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,549) Black Sails (3,501) Taboo (3,427) Vikings (3,367) Suits (3,007) Legends of Tomorrow (2,892)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017