Giriş Kayıt
Emma McNeill

Emma McNeill


Yönetmen Asistanı

Emma McNeill, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Emma McNeil
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafadar Prensler
2011 Macera Çeşitli 5.5 89,520

Sihirli Şehir
2008 Macera Çeşitli 6.5 56,549

Kayıp Yüzük
2007 Dram 0 6.6 3,783

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Çeşitli 6.2 7,883
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,517

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Çeşitli 7.3 1,655
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017