Giriş Kayıt
Emma McNeill

Emma McNeill


Yönetmen Asistanı

Emma McNeill, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Emma McNeil
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafadar Prensler
2011 Macera Çeşitli 5.5 89,159

Sihirli Şehir
2008 Macera Çeşitli 6.5 56,248

Kayıp Yüzük
2007 Dram 0 6.6 3,783

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Çeşitli 6.2 7,883
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,517

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Çeşitli 7.3 1,655
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017