Giriş Kayıt
Emma McNeill

Emma McNeill


Yönetmen Asistanı

Emma McNeill, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Emma McNeil
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafadar Prensler
2011 Macera Çeşitli 5.6 87,643

Sihirli Şehir
2008 Macera Çeşitli 6.5 55,073

Kayıp Yüzük
2007 Dram 0 6.6 3,783

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Çeşitli 6.2 7,883
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,517

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Çeşitli 7.3 1,655
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017