Giriş Kayıt
Emma McNeill

Emma McNeill


Yönetmen Asistanı

Emma McNeill, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Emma McNeil
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafadar Prensler
2011 Macera Çeşitli 5.6 87,903

Sihirli Şehir
2008 Macera Çeşitli 6.5 55,261

Kayıp Yüzük
2007 Dram 0 6.6 3,783

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Çeşitli 6.2 7,883
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,517

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Çeşitli 7.3 1,655
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017