Giriş Kayıt
Emma McNeill

Emma McNeill


Yönetmen Asistanı

Emma McNeill, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Emma McNeil
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafadar Prensler
2011 Macera Çeşitli 5.6 87,370

Sihirli Şehir
2008 Macera Çeşitli 6.5 54,821

Kayıp Yüzük
2007 Dram 0 6.6 3,783

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Çeşitli 6.2 7,883
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,517

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Çeşitli 7.3 1,655
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017