Giriş Kayıt
Mark Lacamera

Mark Lacamera


Kameraman

Mark Lacamera, kameraman. Haydi Çalkala! (2010), (1987) Evli ve Çocuklu (1987), (2006) Hannah Montana (2006), (2010) İyi Şanslar Charlie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark La Camera | Marc LaCamera | Mark LaCamera
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Kameraman 6.0 6,693

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Kameraman 4.8 8,990

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Kameraman 7.1 14,030
2009 Game-Show Kameraman 7.5 6,377
2007 Komedi Kameraman 6.5 24,893
2006 Komedi Kameraman 4.8 30,036
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Kameraman 6.5 13,840
2003 Komedi Kameraman 4.7 176

Evli ve Çocuklu
1987 Komedi Kameraman 8.1 81,122
1970 Dram Kameraman 7.8 2,113
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017