Giriş Kayıt
Mark Lacamera

Mark Lacamera


Kameraman

Mark Lacamera, kameraman. Haydi Çalkala! (2010), (1987) Evli ve Çocuklu (1987), (2006) Hannah Montana (2006), (2010) İyi Şanslar Charlie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark La Camera | Marc LaCamera | Mark LaCamera
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Kameraman 6.0 6,944

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Kameraman 4.8 9,258

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Kameraman 7.1 14,433
2009 Game-Show Kameraman 7.5 6,644
2007 Komedi Kameraman 6.5 25,613
2006 Komedi Kameraman 4.8 30,688
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Kameraman 6.5 14,278
2003 Komedi Kameraman 4.7 176

Evli ve Çocuklu
1987 Komedi Kameraman 8.1 82,704
1970 Dram Kameraman 7.8 2,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017