Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mark Lacamera

Mark Lacamera


Kameraman

Mark Lacamera, kameraman. Haydi Çalkala! (2010), (1987) Evli ve Çocuklu (1987), (2006) Hannah Montana (2006), (2010) İyi Şanslar Charlie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark La Camera | Marc LaCamera | Mark LaCamera
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Kameraman 6.0 6,574

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Kameraman 4.8 8,895

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Kameraman 7.1 13,818
2009 Game-Show Kameraman 7.5 6,208
2007 Komedi Kameraman 6.5 24,503
2006 Komedi Kameraman 4.8 29,720
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Kameraman 6.5 13,664
2003 Komedi Kameraman 4.7 176

Evli ve Çocuklu
1987 Komedi Kameraman 8.1 80,187
1970 Dram Kameraman 7.8 2,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017