Giriş Kayıt
Mark Lacamera

Mark Lacamera


Kameraman

Mark Lacamera, kameraman. Haydi Çalkala! (2010), (1986) Evli ve Çocuklu (1986), (2006) Hannah Montana (2006), (2010) İyi Şanslar Charlie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark La Camera | Marc LaCamera | Mark LaCamera
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Kameraman 6.0 7,106

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Kameraman 4.8 9,423

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Kameraman 7.1 14,663
2009 Game-Show Kameraman 7.5 6,879
2007 Komedi Kameraman 6.5 26,062
2006 Komedi Kameraman 4.8 31,128
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Kameraman 6.5 14,577
2003 Komedi Kameraman 4.7 176

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Kameraman 8.1 83,817
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Dizi Altyazıları
Shameless (5,742) Vikings (4,187) Game of Thrones (3,058) Mr. Robot (2,219) Supernatural (1,854) Lucifer (1,498) Outlander (1,461) The Big Bang Theory (1,386) Arrow (1,299) Manhunt: Unabomber (1,224)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017