Giriş Kayıt
Mark Lacamera

Mark Lacamera


Kameraman

Mark Lacamera, kameraman. Haydi Çalkala! (2010), (1986) Evli ve Çocuklu (1986), (2006) Hannah Montana (2006), (2010) İyi Şanslar Charlie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark La Camera | Marc LaCamera | Mark LaCamera
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Kameraman 6.0 7,331

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Kameraman 4.8 9,670

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Kameraman 7.1 15,048
2009 Game-Show Kameraman 7.5 7,089
2007 Komedi Kameraman 6.6 26,753
2006 Komedi Kameraman 4.9 31,773
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Kameraman 6.5 14,911
2003 Komedi Kameraman 4.7 176

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Kameraman 8.1 85,247
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Film Altyazıları
Den of Thieves (4,087) Hostiles (3,435) Red Sparrow (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,966) Wildling (2,650) 12 Strong (2,049) The Commuter (1,257) Peter Rabbit (926) Submergence (725) A Quiet Place (721)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,932) The Terror (5,159) The Flash (2,792) Legion (2,684) The Crossing (2,243) Supernatural (1,766) The Big Bang Theory (1,704) Vikings (1,685) Lucifer (1,622) Fear the Walking Dead (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018