Giriş Kayıt
Luis Labrador

Luis Labrador


Görsel Efekt, Animasyon

Luis Labrador, görsel efekt, animasyon.

Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Animasyon    
2015 Animasyon Animasyon 7.0 8,202

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Animasyon 7.8 316,972

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Animasyon 6.0 13,544
2014 Animasyon Animasyon 8.3 19,044

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 460,354
2013 Animasyon Animasyon 6.5 67,128

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 296,121

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Animasyon 6.7 121,871
2011 Animasyon Animasyon 7.3 201,405

Megazeka
2010 Animasyon Animasyon 7.3 187,032

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Animasyon 8.1 534,029
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 34,550
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 416,320
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 372,148

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 575,132

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 147,666

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 57,532

Çılgın Dostlar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.2 70,477

Canavar Ev
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 78,678

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,914

Lanet
2005 Komedi Görsel Efekt 5.0 27,235

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 133,206

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 448,841
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 210,124

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 43,675
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 57,163

Perili Köşk
2003 Komedi Görsel Efekt 4.9 34,405

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 385,453

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 879,246

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 438,386
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017