Giriş Kayıt
Luis Labrador

Luis Labrador


Görsel Efekt, Animasyon

Luis Labrador, görsel efekt, animasyon.

Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Animasyon    
2015 Animasyon Animasyon 7.0 8,202

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Animasyon 7.9 300,374

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Animasyon 6.0 12,972
2014 Animasyon Animasyon 8.3 19,044

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 442,550
2013 Animasyon Animasyon 6.5 64,959

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.8 284,883

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Animasyon 6.7 118,330
2011 Animasyon Animasyon 7.3 193,208

Megazeka
2010 Animasyon Animasyon 7.3 180,680

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Animasyon 8.2 512,607
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 33,760
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 404,765
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 359,528

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 555,848

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 145,342

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 55,875

Çılgın Dostlar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.2 68,021

Canavar Ev
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 75,370

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 245,059

Lanet
2005 Komedi Görsel Efekt 5.0 26,737

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 129,759

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 430,206
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 203,569

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 41,965
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 55,820

Perili Köşk
2003 Komedi Görsel Efekt 4.9 33,300

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 375,989

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 844,363

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 421,672
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,310) John Wick: Chapter 2 (8,168) Doctor Strange (4,561) Allied (3,971) Moana (2,715) Forushande (2,486) Arrival (2,361) Split (2,353) Lion (1,979) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,111) The Flash (4,265) Vikings (3,673) Supernatural (2,986) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,163) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,598) The Vampire Diaries (1,478)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017