Giriş Kayıt
Luis Labrador

Luis Labrador


Görsel Efekt, Animasyon

Luis Labrador, görsel efekt, animasyon.

Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Animasyon    
2015 Animasyon Animasyon 7.0 8,202

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Animasyon 7.8 309,095

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Animasyon 6.0 13,149
2014 Animasyon Animasyon 8.3 19,044

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 451,771
2013 Animasyon Animasyon 6.5 66,075

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.8 290,499

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Animasyon 6.7 120,170
2011 Animasyon Animasyon 7.3 197,400

Megazeka
2010 Animasyon Animasyon 7.3 183,883

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Animasyon 8.1 523,752
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 34,550
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 410,183
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 366,068

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 565,614

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 146,550

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 56,720

Çılgın Dostlar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.2 69,242

Canavar Ev
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 76,949

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 246,779

Lanet
2005 Komedi Görsel Efekt 5.0 26,976

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 131,466

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 438,799
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 206,919

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 42,862
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 56,486

Perili Köşk
2003 Komedi Görsel Efekt 4.9 33,827

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 380,973

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 860,472

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 431,428
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017