Giriş Kayıt
Luis Labrador

Luis Labrador


Görsel Efekt, Animasyon

Luis Labrador, görsel efekt, animasyon.

Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlar Ülkesi 2
2019 Animasyon Animasyon    
2018 Animasyon Animasyon    

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 Animasyon Animasyon 7.0 9,785

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Animasyon 7.8 337,506

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Animasyon 6.0 14,205
2014 Animasyon Animasyon 8.3 19,044

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 483,794
2013 Animasyon Animasyon 6.5 70,107

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 310,245

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Animasyon 6.7 126,462
2011 Animasyon Animasyon 7.3 211,644

Megazeka
2010 Animasyon Animasyon 7.3 194,943

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Animasyon 8.1 566,308
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 36,883
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 431,406
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 389,314

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 601,885

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 150,836

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 59,533

Çılgın Dostlar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.1 73,980

Canavar Ev
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 83,372

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 254,075

Lanet
2005 Komedi Görsel Efekt 5.0 27,908

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 142,998

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 469,108
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 218,265

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 46,117
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 58,891

Perili Köşk
2003 Komedi Görsel Efekt 4.9 35,926

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 397,335

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 916,675

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 455,863
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018