Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Fletcher Henderson

Fletcher Henderson (55)


Müzisyen, Oyuncu

James Fletcher Henderson, 17 Aralık 1897 Cuthbert, Georgia, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu. The Pride of the Yankees (1942), The Razor's Edge (1946), Kitty Foyle (1940), Bir Şarkı Doğuyor (1948) gibi yapımlarla biliniyor.29 Aralık 1952 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: James Fletcher Henderson
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1897
Ölüm Tarihi: 29 Aralık 1952
Doğum Yeri: Cuthbert, Georgia, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Belgesel Oyuncu    

İngiliz Hasta
1996 Dram Müzik 7.4 146,486
1993 Dram Müzik 6.8 13,397

Miller Kavşağı
1990 Suç Müzik 7.9 106,681

Bir Şarkı Doğuyor
1948 51 Komedi Müzik 7.1 1,580
1946 49 Animasyon Müzik 6.5 2,380
1946 49 Dram Müzik 7.5 3,971

Cici Kardeşler
1945 48 Biyografi Müzik 6.5 540

Güzeller Revüsü
1945 48 Komedi Müzik 6.6 2,207
1944 47 Komedi Müzik 7.3 1,342

Kahraman Gölge
1943 46 Dram Müzik 7.0 1,599
1943 46 Komedi Müzik 6.9 1,095
1943 46 Komedi Müzik 6.9 1,133
1942 45 Biyografi Müzik 7.8 7,803
1940 43 Dram Müzik 7.1 2,270

Broadway Melodisi
1940 43 Müzikal Müzik 7.4 1,555
1939 42 Aile Müzik 6.8 2,823
1939 42 Komedi Müzik 6.6 385
1938 41 Dram Müzik 7.0 1,403
1937 40 Dram Müzik 6.3 344

Dans Vakti
1936 39 Komedi Müzik 7.7 9,234

Şafak
1927 30 Dram Oyuncu 8.2 30,095
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017