Giriş Kayıt
Zachary Boggs

Zachary Boggs


Kameraman, Yönetmen, Görüntü Yönetmeni

Zachary Boggs, kameraman, yönetmen, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Zachary M. Boggs | Zac Boggs
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Kameraman    
2012 Reality-TV Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.6 396
2011 Komedi Kameraman 3.9 178

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Kameraman 6.5 7,357

Zahi Hawass'la Mumya Avı
2010 Belgesel Kameraman 4.2 119

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 395,023
2006 Korku Kameraman 5.2 2,343
2005 Macera Kameraman    
2004 Aksiyon Kameraman 5.7 419
2003 Macera Kameraman 7.6 350
2002 Game-Show Kameraman 4.2 19,493
Dizi Altyazıları
The Flash (6,784) Black Sails (4,810) Into the Badlands (4,203) Iron Fist (2,991) Vikings (2,239) Legion (2,220) Billions (1,998) Game of Thrones (1,771) Arrow (1,732) The 100 (1,654)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017