Giriş Kayıt
Zachary Boggs

Zachary Boggs


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Zachary Boggs, kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Zachary M. Boggs | Zac Boggs
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Kameraman    
2012 Reality-TV Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.6 396
2011 Komedi Kameraman 3.9 178

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Kameraman 6.5 7,311

Zahi Hawass'la Mumya Avı
2010 Belgesel Kameraman 4.2 119

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 392,576
2006 Korku Kameraman 5.2 2,343
2005 Macera Kameraman    
2004 Aksiyon Kameraman 5.7 419
2003 Macera Kameraman 7.6 350
2002 Game-Show Kameraman 4.2 19,493
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,518) Assassin's Creed (5,530) Passengers (4,136) Doctor Strange (3,863) Allied (2,732) Split (2,478) Arrival (2,242) Forushande (2,038) xXx: Return of Xander Cage (1,956) Moana (1,764)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,919) Taboo (4,319) Arrow (3,575) Vikings (3,544) Blindspot (3,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,978) Suits (2,658) Legion (2,608) Black Sails (2,372) Sherlock (2,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017