Giriş Kayıt
Olivia Lee

Olivia Lee


Oyuncu

Olivia Lee, North London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The British Suck in Bed (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: North London, İngiltere, Birleşik Krallık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 3.7 1,826
2007 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,494
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,130
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018