Giriş Kayıt

María Valverde (28)


Oyuncu
9.5 (10 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu:1.64 m
Resimleri (75)
Hayranlar (50 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,317
2004 Komedi Oyuncu 6.3 206

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 4,451
2005 Dram Oyuncu 4.9 68
2003 Dram Oyuncu    
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,175
2012 Komedi Oyuncu    

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 602
2007 Dram Oyuncu 6.6 219

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.2 379
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 8

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,671

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 13,370
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 44

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 102,631

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.1 13,341
2011 Dram Oyuncu 6.4 857

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.1 7,563
2011 Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.6 256
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 110
2013 Biyografi Oyuncu 7.1 2,420
2015 Suç Oyuncu 6.1 486
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 95
2014 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015