Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
María Valverde

María Valverde (29)


Oyuncu

María Valverde, 24 Mart 1987 Madrid, İspanya doğumlu oyuncu. Aşka Yükseliş (2010), Çatlaklar (2009), Sensiz Olmaz (2012), Libertador (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1987
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
9.5 (12 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 29 Romantik Oyuncu 5.9 659

Ali ve Nino
2016 29 Dram Oyuncu 8.7 1,089
2015 28 Komedi Oyuncu 5.2 1,363
2015 28 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,635

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 27 Aksiyon Oyuncu 6.1 132,343
2014 27 Kısa Metraj Oyuncu 4.7 122
2014 27 Dram Oyuncu    
2013 26 Biyografi Oyuncu 7.0 3,611
2013 26 Komedi Oyuncu 6.2 523

Sensiz Olmaz
2012 25 Dram Oyuncu 7.0 9,648
2012 25 Dram Oyuncu 6.7 280
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 115
2011 24 Dram Oyuncu 6.4 1,105
2011 24 Oyuncu    

Aşka Yükseliş
2010 23 Dram Oyuncu 7.1 16,333

Çatlaklar
2009 22 Dram Oyuncu 6.7 15,560

Anarşistin Karısı
2008 21 Dram Oyuncu 6.3 407
2008 21 Belgesel Oyuncu 7.4 48

Dağların Hakimi
2007 20 Gerilim Oyuncu 6.3 2,819
2007 20 Dram Oyuncu 6.7 231

Hırsızlar
2007 20 Oyuncu 6.2 635
2006 19 Biyografi Oyuncu 6.2 1,262
2006 19 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6
2005 18 Dram Oyuncu 4.7 4,796
2005 18 Dram Oyuncu 5.0 65
2004 17 Komedi Oyuncu 6.4 205

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 16 Dram Oyuncu 7.1 1,439
2003 16 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016