Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
María Valverde

María Valverde (29)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri:
Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
9.5 (12 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Oyuncu 6.2 349

Ali ve Nino
2016 Dram Oyuncu 9.3 478
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,610

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 129,755
2014 Kısa Metraj Oyuncu 4.7 122
2014 Dram Oyuncu    
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 3,513
2013 Komedi Oyuncu 6.1 521

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.0 9,373
2012 Dram Oyuncu 6.6 279
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 115
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,086
2011 Oyuncu    

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.1 15,845

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 15,229

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.3 404
2008 Belgesel Oyuncu 7.4 48

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,806
2007 Dram Oyuncu 6.7 230

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 635
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,254
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 4,769
2005 Dram Oyuncu 5.0 65
2004 Komedi Oyuncu 6.4 204

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.1 1,432
2003 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016