Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
María Valverde

María Valverde (29)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri:
Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
9.5 (11 Oy)
  • Currently 191/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.6 75
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,361

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 124,459
2014 Kısa Metraj Oyuncu 4.6 113
2014 Dram Oyuncu    
2013 Biyografi Oyuncu 7.1 3,088
2013 Komedi Oyuncu 6.1 494

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.1 8,746
2012 Dram Oyuncu 6.6 265
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 114
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,010
2011 Oyuncu    

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.1 14,933

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 14,611

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.3 394
2008 Belgesel Oyuncu 7.3 43

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,750
2007 Dram Oyuncu 6.7 221

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 625
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,223
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 4,661
2005 Dram Oyuncu 5.0 64
2004 Komedi Oyuncu 6.4 203

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,384
2003 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016