María Valverde (27)


Oyuncu
9.4 (9 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Doğum Tarihi: 24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu:1.64 m
Resimleri (75)
  • María Valverde
  • María Valverde
  • María Valverde
  • María Valverde
  • María Valverde
Hayranlar (38 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
La flaqueza del bolchevique
Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.1 1,057
Fuera del cuerpo 2004 Komedi Oyuncu 6.1 181
Melissa P.
Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 3,674
Vorvik 2005 Dram Oyuncu 5.0 58
Cuando nadie nos mira 2003 Dram Oyuncu 6.6 12
Los Borgia 2006 Biyografi Oyuncu 6.1 1,010
La mula 2012 Komedi Oyuncu 3.8 42
Ladrones 2007 Oyuncu 6.2 522
El hombre de arena 2007 Dram Oyuncu 6.3 173
The Anarchist's Wife
Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.1 317
Válido para un baile 2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 5
El rey de la montaña
Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,469
Cracks
Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.6 9,656
El último truco 2008 Belgesel Oyuncu 7.3 36
Exodus: Gods and Kings 2014 Dram Oyuncu    
Tres metros sobre el cielo
Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 6.8 8,526
Madrid, 1987 2011 Dram Oyuncu 6.1 336
Tengo ganas de ti
Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.1 5,166
XVI Premio Cinematográfico José María Forqué 2011 Oyuncu    
A puerta fría 2012 Dram Oyuncu 6.5 153
La fuga 2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 88
Libertador 2013 Dram Oyuncu 7.9 127
Tú y yo 2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 19