Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
María Valverde

María Valverde (29)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri:
Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
9.5 (11 Oy)
  • Currently 191/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 8.7 88
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,507

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 127,977
2014 Kısa Metraj Oyuncu 4.6 119
2014 Dram Oyuncu    
2013 Biyografi Oyuncu 7.1 3,262
2013 Komedi Oyuncu 6.1 511

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.0 9,122
2012 Dram Oyuncu 6.6 269
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 115
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,063
2011 Oyuncu    

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.1 15,425

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 14,962

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.3 400
2008 Belgesel Oyuncu 7.3 46

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,775
2007 Dram Oyuncu 6.7 224

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 628
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,243
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 4,728
2005 Dram Oyuncu 5.0 65
2004 Komedi Oyuncu 6.4 203

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,409
2003 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016