Giriş Kayıt

María Valverde (28)


Oyuncu
9.5 (10 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu:1.64 m
Resimleri (75)
Hayranlar (48 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,303
2004 Komedi Oyuncu 6.4 202

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 4,382
2005 Dram Oyuncu 4.9 68
2003 Dram Oyuncu    
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,156
2012 Komedi Oyuncu    

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 595
2007 Dram Oyuncu 6.6 215

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.2 372
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 8

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,648

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 13,068
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 43

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 94,896

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.1 12,945
2011 Dram Oyuncu 6.4 802

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.1 7,255
2011 Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.6 251
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 109
2013 Biyografi Oyuncu 7.1 2,198
2015 Suç Oyuncu 6.4 373
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 88
2014 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015