Giriş Kayıt

María Valverde (28)


Oyuncu
9.5 (10 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu:1.64 m
Resimleri (75)
Hayranlar (48 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,311
2004 Komedi Oyuncu 6.3 203

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 4,418
2005 Dram Oyuncu 4.9 68
2003 Dram Oyuncu    
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,165
2012 Komedi Oyuncu    

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 597
2007 Dram Oyuncu 6.6 215

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.2 374
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 8

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,656

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 13,214
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 44

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 99,488

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.1 13,137
2011 Dram Oyuncu 6.4 825

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.1 7,411
2011 Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.6 253
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 110
2013 Biyografi Oyuncu 7.1 2,322
2015 Suç Oyuncu 6.5 382
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 93
2014 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015