María Valverde (27)


Oyuncu
9.4 (9 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu:1.64 m
Resimleri (75)
Hayranlar (38 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,180
2004 Komedi Oyuncu 6.4 196

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.8 4,004
2005 Dram Oyuncu 4.8 62
2003 Dram Oyuncu 6.6 13
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,077
2012 Komedi Oyuncu 3.8 42
2007 Oyuncu 6.2 552
2007 Dram Oyuncu 6.6 196

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.3 338
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,506

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 11,420
2008 Belgesel Oyuncu 7.3 40

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Dram Oyuncu    

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.2 10,892
2011 Dram Oyuncu 6.4 559

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.1 5,758
2011 Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.7 214
2012 Aksiyon Oyuncu 7.6 97
2013 Dram Oyuncu 8.1 786
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 38
2014 Dram Oyuncu