Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
María Valverde

María Valverde (28)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri:
Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
9.5 (10 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.0 36
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,206

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 118,029
2014 Kısa Metraj Oyuncu 4.5 110
2014 Dram Oyuncu    
2013 Biyografi Oyuncu 7.1 2,804
2013 Komedi Oyuncu 6.0 485

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.0 8,401
2012 Dram Oyuncu 6.5 266
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 112
2011 Dram Oyuncu 6.4 969
2011 Oyuncu    

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.1 14,273

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 14,291

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.3 396
2008 Belgesel Oyuncu 7.3 43

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,739
2007 Dram Oyuncu 6.6 225

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 626
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,225
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 8

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 4,601
2005 Dram Oyuncu 4.9 68
2004 Komedi Oyuncu 6.3 207

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,368
2003 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016