Giriş Kayıt

María Valverde (28)


Oyuncu
9.5 (10 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu:1.64 m
Resimleri (75)
Hayranlar (48 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.1 1,287
2004 Komedi Oyuncu 6.4 201

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 4,324
2005 Dram Oyuncu 4.8 67
2003 Dram Oyuncu    
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,137
2012 Komedi Oyuncu    

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 587
2007 Dram Oyuncu 6.6 212

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.3 358
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 8

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,610

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 12,693
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 43

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 77,700

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.1 12,552
2011 Dram Oyuncu 6.4 757

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.1 6,965
2011 Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.6 238
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 107
2013 Biyografi Oyuncu 7.2 1,856
2015 Suç Oyuncu 6.8 287
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 79
2014 Dram Oyuncu    
REKLAM_50
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015