Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
María Valverde

María Valverde (29)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri:
Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
9.5 (11 Oy)
  • Currently 191/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 8.7 85
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,469

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 126,776
2014 Kısa Metraj Oyuncu 4.6 118
2014 Dram Oyuncu    
2013 Biyografi Oyuncu 7.1 3,221
2013 Komedi Oyuncu 6.1 506

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.0 8,971
2012 Dram Oyuncu 6.6 267
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 115
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,052
2011 Oyuncu    

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.1 15,309

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 14,834

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.3 398
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 45

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,765
2007 Dram Oyuncu 6.7 222

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 626
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,234
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 4,706
2005 Dram Oyuncu 5.0 65
2004 Komedi Oyuncu 6.4 203

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,402
2003 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016