Giriş Kayıt

María Valverde (27)


Oyuncu
9.4 (9 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu:1.64 m
Resimleri (75)
Hayranlar (39 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,186
2004 Komedi Oyuncu 6.4 197

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.8 4,023
2005 Dram Oyuncu 4.8 63
2003 Dram Oyuncu 6.6 13
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,080
2012 Komedi Oyuncu 3.8 42

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 553
2007 Dram Oyuncu 6.6 197

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.3 340
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 7

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,521

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 11,495
2008 Belgesel Oyuncu 7.3 40

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 15,527

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.2 11,043
2011 Dram Oyuncu 6.4 575

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.1 5,834
2011 Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.6 216
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 99
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 940
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 41
2014 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2014