Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
María Valverde

María Valverde (29)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
24 Mart 1987 (Salı)
Doğum Yeri:
Madrid, İspanya
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
9.5 (11 Oy)
  • Currently 191/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Oyuncu 7.6 85
2016 Dram Oyuncu 8.6 95
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,569

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 128,871
2014 Kısa Metraj Oyuncu 4.6 121
2014 Dram Oyuncu    
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 3,405
2013 Komedi Oyuncu 6.1 516

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 7.0 9,242
2012 Dram Oyuncu 6.6 276
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 115
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,079
2011 Oyuncu    

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 7.1 15,641

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.7 15,110

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.3 403
2008 Belgesel Oyuncu 7.4 48

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.3 2,792
2007 Dram Oyuncu 6.7 227

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.2 632
2006 Biyografi Oyuncu 6.2 1,250
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6

Melissa P.
2005 Dram Oyuncu 4.7 4,756
2005 Dram Oyuncu 5.0 65
2004 Komedi Oyuncu 6.4 203

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,421
2003 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016