Giriş Kayıt
Paul James

Paul James


Oyuncu

Paul James, oyuncu. Greek (2007), Mimar (2006), (2014) The Last Ship (2014), (2005) E-katil (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.4 6,233
2015 Gerilim Oyuncu 3.5 361
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 46,082
2008 Belgesel Oyuncu 8.2 13

Önyargı
2008 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,209

Mimar
2006 Dram Oyuncu 5.6 964
2006 Aksiyon Oyuncu 7.8 35,232

E-katil
2005 Dram Oyuncu 5.9 23,280
- Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (16,936) Black Mirror (5,554) The Flash (4,771) Shameless (4,272) Supernatural (2,925) The Big Bang Theory (2,759) The Blacklist (1,504) Star Trek: Discovery (1,442) Knightfall (1,197) Black Lightning (1,187)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018