Giriş Kayıt
Paul James

Paul James


Oyuncu

Paul James, oyuncu. Greek (2007), Mimar (2006), (2014) The Last Ship (2014), (2005) E-katil (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.5 4,972
2015 Gerilim Oyuncu 3.5 361
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 41,366
2008 Belgesel Oyuncu 8.2 13

Önyargı
2008 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.6 21,873

Mimar
2006 Dram Oyuncu 5.6 964
2006 Aksiyon Oyuncu 7.8 34,367

E-katil
2005 Dram Oyuncu 5.9 23,280
- Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,709) Live by Night (6,079) Hidden Figures (5,458) Rogue One (4,894) Split (4,591) Paterson (3,812) Assassin's Creed (3,765) Patriots Day (3,579) Allied (3,264) Passengers (1,519)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017