Giriş Kayıt
Asuka Shibuya

Asuka Shibuya (28)


Oyuncu

Asuka Shibuya, 13 Temmuz 1988 Japonya doğumlu oyuncu. Kami no hidarite akuma no migite (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1988
Doğum Yeri: Japonya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 7.8 12
2007 Oyuncu    
2006 18 Fantastik Oyuncu 5.3 92
2005 17 Animasyon Oyuncu    
2004 16 Aksiyon Oyuncu 4.1 855
2004 Komedi Oyuncu 7.3 44
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017