Giriş Kayıt
Evgeny Ruman

Evgeny Ruman


Editör, Yönetmen, Senarist

Evgeny Ruman, Minsk, Byelorussian SSR, USSR [bugünkü Belarus] doğumlu editör, yönetmen, senarist.

Doğum Yeri: Minsk, Byelorussian SSR, USSR [bugünkü Belarus]
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yönetmen    
2015 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
6.0 435
2015 Fantastik Yönetmen 6.0 55
2014 Kısa Metraj Editör    
2009 Dram Editör 7.1 143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017