Giriş Kayıt
Chris Anton

Chris Anton (31)


Oyuncu

Christopher Anton Ploszczansky, 06 Ağustos 1986 doğumlu oyuncu. Kötü Kızlar (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Anton Ploszczansky
Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1986
Diğer Bir İsmi: Chris Ploszczansky
Takma İsmi: Anton
Burcu: Aslan
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Haritası
2014 28 Komedi Oyuncu 6.2 32,244

Sessiz Tepe: Karabasan 3D
2012 26 Korku Oyuncu 5.0 53,928
2012 Dram Oyuncu 7.6 5,393
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 44,654
2010 Suç Oyuncu 7.7 14,772
2004 18 Komedi Oyuncu 7.6 5,236

Kötü Kızlar
2004 18 Komedi Oyuncu 7.0 276,153
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018