Giriş Kayıt
Chris Anton

Chris Anton (30)


Oyuncu

Christopher Anton Ploszczansky, 06 Ağustos 1986 doğumlu oyuncu. Kötü Kızlar (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Anton Ploszczansky
Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1986
Diğer Bir İsmi: Chris Ploszczansky
Takma İsmi: Anton
Burcu: Aslan
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Haritası
2014 28 Komedi Oyuncu 6.2 30,971

Sessiz Tepe: Karabasan 3D
2012 26 Korku Oyuncu 5.0 52,484
2012 Dram Oyuncu 7.6 5,075
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 43,939
2010 Suç Oyuncu 7.7 14,530
2004 18 Komedi Oyuncu 7.6 5,236

Kötü Kızlar
2004 18 Komedi Oyuncu 7.0 266,725
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017