Giriş Kayıt
Chris Anton

Chris Anton (30)


Oyuncu

Christopher Anton Ploszczansky, 06 Ağustos 1986 doğumlu oyuncu. Kötü Kızlar (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Anton Ploszczansky
Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1986
Diğer Bir İsmi: Chris Ploszczansky
Takma İsmi: Anton
Burcu: Aslan
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Haritası
2014 28 Komedi Oyuncu 6.2 30,239
2012 Dram Oyuncu 7.6 4,849

Sessiz Tepe: Karabasan 3D
2012 26 Korku Oyuncu 5.0 51,725
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 43,422
2010 Suç Oyuncu 7.7 14,332
2004 18 Komedi Oyuncu 7.6 5,013

Kötü Kızlar
2004 18 Komedi Oyuncu 7.0 259,614
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,736) Legion (8,597) Arrow (5,139) The Expanse (2,694) Legends of Tomorrow (2,571) Into the Badlands (2,232) Vikings (2,232) The Blacklist (2,050) Colony (1,934) Black Sails (1,884)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017