Giriş Kayıt
Daron Jennings

Daron Jennings


Oyuncu

Daron Jennings, oyuncu. The Room (2003) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Darren Jenings | Daron Jennigs | D. Jennings
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Fantastik Oyuncu 7.3 12
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 221
2010 Dram Oyuncu 7.3 114
2008 Komedi Oyuncu 6.9 499
2003 Dram Oyuncu 3.6 62,365
Film Altyazıları
Black Panther (2,976) Cargo (2,492) Red Sparrow (2,386) True Crimes (1,819) Game Night (1,741) Ready Player One (1,516) Deadpool (1,298) Avengers: Infinity War (998) Annihilation (933) Den of Thieves (926)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,689) Supernatural (6,785) La casa de papel (4,723) Gotham (3,518) Arrow (3,429) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,401) The 100 (3,229) 13 Reasons Why (3,067) The Flash (2,555) Lucifer (2,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018