Giriş Kayıt
Gunnar Clancey

Gunnar Clancey


Yapımcı, Oyuncu

Gunnar Clancey, yapımcı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gunnar Clancy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 1,417
2008 Dram Yapımcı 5.9 107

Cennet Gibi
2005 Komedi Çeşitli 6.7 85,042

Şüpheli Yok
2004 Suç Çeşitli 5.9 16,668

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 328,729

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 22,355
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,451) Assassin's Creed (8,337) Doctor Strange (4,582) Allied (3,991) Moana (2,727) Forushande (2,489) Arrival (2,380) Split (2,356) Lion (1,987) Hacksaw Ridge (1,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,160) The Flash (4,467) Vikings (3,704) Supernatural (3,028) Blindspot (2,520) Suits (2,306) Sherlock (2,189) The Big Bang Theory (1,796) The Expanse (1,616) The Vampire Diaries (1,508)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017