Giriş Kayıt
Gunnar Clancey

Gunnar Clancey


Yapımcı, Oyuncu

Gunnar Clancey, yapımcı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gunnar Clancy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 1,417
2008 Dram Yapımcı 5.9 107

Cennet Gibi
2005 Komedi Çeşitli 6.7 85,392

Şüpheli Yok
2004 Suç Çeşitli 5.9 16,668

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 330,583

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 22,456
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017