Giriş Kayıt
Bryan Lourd

Bryan Lourd (57)


Bryan William Lourd, 05 Kasım 1960 New Iberia, Louisiana, ABD doğumlu (2009) Soysuzlar Çetesi (2009), (1997) Jackie Brown (1997), (2012) Bin Ladin'i Öldürmek (2012), (2009) Arkadaşım Canavar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bryan William Lourd
Doğum Tarihi: 05 Kasım 1960
Doğum Yeri: New Iberia, Louisiana, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 57 Belgesel 8.1 465

Aşk ve Merhamet
2014 54 Biyografi 7.4 28,968

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 54 Komedi 7.8 460,206

Aşk
2013 53 Dram 8.0 409,620

Sona Doğru
2013 53 Aksiyon 6.9 64,947

Jackass: Büyükbaba
2013 53 Komedi 6.5 81,989

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 52 Dram 7.4 232,784

Arkadaşım Canavar
2009 49 Macera 6.8 92,143

Soysuzlar Çetesi
2009 49 Macera 8.3 997,646
2008 48 Biyografi 6.3 42,638

Paris, Seni Seviyorum
2006 46 Komedi 7.3 65,532

Babil
2006 46 Dram 7.5 258,716
2004 44 Komedi 5.3 2,253

Canım Babacığım
2003 43 Belgesel 7.8 19,371

21 Gram
2003 43 Suç 7.7 201,474
2001 41 Dram 5.1 1,818
1999 39 Dram 6.9 6,464
1997 37 Suç 7.5 259,525
1981 Biyografi 7.8 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017