Giriş Kayıt
Marilyn Loud

Marilyn Loud


Sesler, Kameraman

Marilyn Loud, sesler, kameraman. Conan (2010), Key and Peele (2012), (2011) The Voice (2011), (2002) The Bachelor (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alaska'yı Mesken Tuttuk
2014 Reality-TV Sesler 6.4 1,659
2013 Belgesel Sesler    
2012 Belgesel Sesler    
2012 Komedi Sesler 8.3 12,159
2011 Reality-TV Sesler 6.9 9
2011 Reality-TV Sesler 5.5 201
2011 Game-Show Sesler 6.6 10,303
2010 Reality-TV Sesler 6.2 815
2010 Komedi Sesler 8.1 18,901
2010 Reality-TV Sesler 4.8 492
2010 Game-Show Sesler 6.8 401
2005 Komedi Kameraman 8.3 8,488
2003 Game-Show Sesler 3.1 3,797
2003 Game-Show Sesler 5.6 16,203
2002 Game-Show Sesler 3.0 4,853
1994 Belgesel Sesler 8.2 1,215
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 17,497
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017