Giriş Kayıt
Marilyn Loud

Marilyn Loud


Sesler, Kameraman

Marilyn Loud, sesler, kameraman. Conan (2010), Key and Peele (2012), (2011) The Voice (2011), (2002) The Bachelor (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Sesler    
2012 Komedi Sesler 8.3 11,459
2012 Belgesel Sesler    
2011 Reality-TV Sesler 6.9 9
2011 Reality-TV Sesler 5.5 201
2011 Game-Show Sesler 6.6 10,045
2010 Reality-TV Sesler 6.2 815
2010 Komedi Sesler 8.1 18,090
2010 Reality-TV Sesler 4.8 492
2010 Game-Show Sesler 6.8 401
2005 Komedi Kameraman 8.3 8,488
2003 Game-Show Sesler 3.1 3,631
2003 Game-Show Sesler 5.6 16,019
2002 Game-Show Sesler 3.0 4,711
1994 Belgesel Sesler 8.2 1,215
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 16,863
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017