Giriş Kayıt
Marilyn Loud

Marilyn Loud


Sesler, Kameraman

Marilyn Loud, sesler, kameraman. Conan (2010), Key and Peele (2012), (2011) The Voice (2011), (2002) The Bachelor (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Sesler    
2012 Komedi Sesler 8.3 11,811
2012 Belgesel Sesler    
2011 Reality-TV Sesler 6.9 9
2011 Reality-TV Sesler 5.5 201
2011 Game-Show Sesler 6.6 10,094
2010 Reality-TV Sesler 6.2 815
2010 Komedi Sesler 8.1 18,493
2010 Reality-TV Sesler 4.8 492
2010 Game-Show Sesler 6.8 401
2005 Komedi Kameraman 8.3 8,488
2003 Game-Show Sesler 3.1 3,783
2003 Game-Show Sesler 5.6 16,119
2002 Game-Show Sesler 3.0 4,800
1994 Belgesel Sesler 8.2 1,215
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 17,241
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017