Giriş Kayıt
Marilyn Loud

Marilyn Loud


Sesler, Kameraman

Marilyn Loud, sesler, kameraman. Conan (2010), Key and Peele (2012), (2011) The Voice (2011), (2002) The Bachelor (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Sesler    
2012 Komedi Sesler 8.3 11,595
2012 Belgesel Sesler    
2011 Reality-TV Sesler 6.9 9
2011 Reality-TV Sesler 5.5 201
2011 Game-Show Sesler 6.6 10,083
2010 Reality-TV Sesler 6.2 815
2010 Komedi Sesler 8.1 18,214
2010 Reality-TV Sesler 4.8 492
2010 Game-Show Sesler 6.8 401
2005 Komedi Kameraman 8.3 8,488
2003 Game-Show Sesler 3.1 3,692
2003 Game-Show Sesler 5.6 16,047
2002 Game-Show Sesler 3.0 4,751
1994 Belgesel Sesler 8.2 1,215
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 17,021
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017