Giriş Kayıt
Camilo Lara

Camilo Lara


Müzisyen

Camilo Lara, müzisyen. Ananı Da! (2001), Rudo y Cursi (2008), Déficit (2007), Club Sándwich (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Müzik 6.1 167
2013 Komedi Müzik 6.6 608
2010 Kısa Metraj Müzik 6.3 96
2008 Komedi Müzik 6.7 6,945
2007 Dram Müzik 4.6 1,699

Ananı Da!
2001 Macera Müzik 7.7 96,616
2001 Dram Müzik 7.3 444
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017