Giriş Kayıt
Season Kent

Season Kent


Müzisyen

Season Kent, müzisyen. Ok (2012), Dövüşçü (2010), The Flash (2014), 13 Reasons Why (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 6.8 14

Şanslı Logan
2017 Komedi Müzik 7.2 23,081
2017 Komedi Müzik 7.1 8,944
2017 Aksiyon Müzik 6.1 70,113
2017 Dram Müzik 8.4 137,176
2016 Aksiyon Müzik 7.6 76,234

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.2 444,345

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Müzik 6.1 64,382

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Müzik 7.0 61,470
2015 Aksiyon Müzik 6.5 73,797

Kağıttan Kentler
2015 Dram Müzik 6.3 77,557

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Müzik 5.6 44,332

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Müzik 7.1 61,944
2015 Dram Müzik 4.9 2,378
2014 Aksiyon Müzik 7.6 344,481
2014 Aksiyon Müzik 8.0 233,247

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Müzik 7.8 282,813
2014 Aksiyon Müzik 7.8 20,170

Sabotaj
2014 Aksiyon Müzik 5.7 51,629

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 146,430
2014 Aksiyon Müzik 7.2 7,469

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Müzik 6.7 193,740

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Müzik 5.2 9,128

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Müzik 7.1 120,613

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Müzik 6.9 40,031

Bitik Şehir
2013 Suç Müzik 6.2 67,945
2013 Dram Müzik 7.1 11,239
2013 Belgesel Müzik 7.1 1,396

Ok
2012 Aksiyon Müzik 7.8 343,806

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.7 197,791

Koruyucu
2011 Aksiyon Müzik 6.8 56,918

10 Yıl Sonra
2011 Komedi Müzik 6.1 20,570

Limit Yok
2011 Gizem Müzik 7.4 457,360

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Müzik 6.3 46,241
2011 Dram Müzik 7.9 103,117

Dövüşçü
2010 Biyografi Müzik 7.8 296,568

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Müzik 4.4 79,149

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Müzik 5.4 33,298
2010 Komedi Müzik 5.8 1,831

Sevgili John
2010 Dram Müzik 6.3 116,734
2010 Aksiyon Müzik 5.5 37,590

Kardeşler
2009 Dram Müzik 7.1 95,618
2009 Dram Müzik 6.3 8,182

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 99,660

Harold and Kumar 2
2008 Macera Müzik 6.6 119,576

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Müzik 6.8 98,787
2006 Komedi Müzik 6.2 2,231

Göl Evi
2006 Dram Müzik 6.8 121,756
2006 Komedi Müzik 5.8 586

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Müzik 6.9 57,427

Kirli Para
2005 Dram Müzik 6.2 38,822

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Müzik 6.6 2,138

Baskın
2005 Aksiyon Müzik 6.3 68,347

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Müzik 5.0 56,837

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Müzik 6.1 133,574
2004 Komedi Müzik 8.5 144,316

New York Zamanı
2004 Komedi Müzik 4.9 18,725

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Müzik 4.8 106,447

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Müzik 4.6 11,443

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Müzik 6.2 173,000
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017