Giriş Kayıt
Season Kent

Season Kent


Müzisyen

Season Kent, müzisyen. Ok (2012), Dövüşçü (2010), The Flash (2014), 13 Reasons Why (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 7.2 7,159
2017 Aksiyon Müzik 6.2 54,755
2017 Dram Müzik 8.5 113,904
2016 Aksiyon Müzik 7.7 65,888

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.2 415,147

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Müzik 6.1 61,728

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Müzik 7.0 57,224
2015 Aksiyon Müzik 6.6 68,615

Kağıttan Kentler
2015 Dram Müzik 6.3 74,121

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Müzik 5.7 43,127

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Müzik 7.1 59,569
2015 Dram Müzik 4.9 2,372
2014 Aksiyon Müzik 7.6 336,242
2014 Aksiyon Müzik 8.1 223,237

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Müzik 7.8 274,939
2014 Aksiyon Müzik 7.9 19,806

Sabotaj
2014 Aksiyon Müzik 5.7 50,472

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 144,416
2014 Aksiyon Müzik 7.2 7,332

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Müzik 6.7 189,839

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Müzik 5.2 9,128

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Müzik 7.1 117,465

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Müzik 6.9 39,100

Bitik Şehir
2013 Suç Müzik 6.2 66,929
2013 Dram Müzik 7.1 10,992
2013 Belgesel Müzik 7.1 1,396

Ok
2012 Aksiyon Müzik 7.8 335,510

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.7 194,085

Koruyucu
2011 Aksiyon Müzik 6.8 56,087

10 Yıl Sonra
2011 Komedi Müzik 6.1 19,895

Limit Yok
2011 Gizem Müzik 7.4 448,791

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Müzik 6.3 45,674
2011 Dram Müzik 7.9 102,009

Dövüşçü
2010 Biyografi Müzik 7.8 292,160

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Müzik 4.4 78,244

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Müzik 5.4 32,573
2010 Komedi Müzik 5.8 1,831

Sevgili John
2010 Dram Müzik 6.3 114,005
2010 Aksiyon Müzik 5.5 37,465

Kardeşler
2009 Dram Müzik 7.1 93,709
2009 Dram Müzik 6.3 8,182

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 97,487

Harold and Kumar 2
2008 Macera Müzik 6.6 118,288

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Müzik 6.8 97,880
2006 Komedi Müzik 6.2 2,231

Göl Evi
2006 Dram Müzik 6.8 119,878
2006 Komedi Müzik 5.8 586

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Müzik 6.9 56,727

Kirli Para
2005 Dram Müzik 6.2 37,737

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Müzik 6.6 2,138

Baskın
2005 Aksiyon Müzik 6.3 67,769

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Müzik 5.0 55,425

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Müzik 6.1 130,403
2004 Komedi Müzik 8.5 142,405

New York Zamanı
2004 Komedi Müzik 4.9 18,631

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Müzik 4.8 105,026

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Müzik 4.6 11,443

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Müzik 6.2 170,574
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017