Giriş Kayıt
Season Kent

Season Kent


Müzisyen

Season Kent, müzisyen. Ok (2012), Dövüşçü (2010), The Flash (2014), 13 Reasons Why (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 7.2 5,598
2017 Aksiyon Müzik 6.8 27,955
2017 Dram Müzik 8.6 95,450
2016 Aksiyon Müzik 7.7 62,566

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.2 395,458

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Müzik 6.1 60,046

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Müzik 7.0 55,398
2015 Aksiyon Müzik 6.6 65,760

Kağıttan Kentler
2015 Dram Müzik 6.3 72,644

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Müzik 5.7 42,547

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Müzik 7.1 58,515
2015 Dram Müzik 4.8 2,237
2014 Aksiyon Müzik 7.6 332,588
2014 Aksiyon Müzik 8.1 218,452

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Müzik 7.8 271,535
2014 Aksiyon Müzik 7.9 19,624

Sabotaj
2014 Aksiyon Müzik 5.7 50,118

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 143,486
2014 Aksiyon Müzik 7.2 7,332

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Müzik 6.7 188,148

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Müzik 5.2 9,128

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Müzik 7.1 115,877

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Müzik 6.9 38,584

Bitik Şehir
2013 Suç Müzik 6.2 66,389
2013 Dram Müzik 7.1 10,866
2013 Belgesel Müzik 7.1 1,396

Ok
2012 Aksiyon Müzik 7.8 331,509

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.7 192,341

Koruyucu
2011 Aksiyon Müzik 6.8 55,685

10 Yıl Sonra
2011 Komedi Müzik 6.1 19,678

Limit Yok
2011 Gizem Müzik 7.4 444,804

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Müzik 6.3 45,442
2011 Dram Müzik 7.9 101,499

Dövüşçü
2010 Biyografi Müzik 7.8 290,228

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Müzik 4.4 77,964

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Müzik 5.4 32,224
2010 Komedi Müzik 5.8 1,831

Sevgili John
2010 Dram Müzik 6.3 112,722
2010 Aksiyon Müzik 5.5 37,263

Kardeşler
2009 Dram Müzik 7.1 92,985
2009 Dram Müzik 6.3 8,182

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 96,786

Harold and Kumar 2
2008 Macera Müzik 6.6 117,650

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Müzik 6.8 97,453
2006 Komedi Müzik 6.2 2,231

Göl Evi
2006 Dram Müzik 6.8 119,076
2006 Komedi Müzik 5.8 586

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Müzik 6.9 56,427

Kirli Para
2005 Dram Müzik 6.2 37,737

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Müzik 6.6 2,138

Baskın
2005 Aksiyon Müzik 6.3 67,514

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Müzik 5.0 54,807

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Müzik 6.1 129,042
2004 Komedi Müzik 8.5 141,495

New York Zamanı
2004 Komedi Müzik 4.9 18,481

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Müzik 4.8 104,405

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Müzik 4.6 11,382

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Müzik 6.2 169,446
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017