Giriş Kayıt
Season Kent

Season Kent


Müzisyen

Season Kent, müzisyen. Ok (2012), Dövüşçü (2010), The Flash (2014), 13 Reasons Why (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Müzik    
2017 Dram Müzik 5.4 500

Şanslı Logan
2017 Komedi Müzik 7.1 58,667
2017 Komedi Müzik 7.1 9,612
2017 Aksiyon Müzik 6.0 74,582
2017 Dram Müzik 8.3 147,531
2016 Aksiyon Müzik 7.6 80,598

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.1 459,180

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Müzik 6.1 65,568

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Müzik 7.0 64,434
2015 Aksiyon Müzik 6.5 77,194

Kağıttan Kentler
2015 Dram Müzik 6.3 78,784

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Müzik 5.6 44,851

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Müzik 7.1 62,959
2015 Dram Müzik 4.9 2,378
2014 Aksiyon Müzik 7.6 349,172
2014 Aksiyon Müzik 8.0 239,012

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Müzik 7.8 286,553
2014 Aksiyon Müzik 7.8 20,278

Sabotaj
2014 Aksiyon Müzik 5.7 52,106

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 147,422
2014 Aksiyon Müzik 7.2 7,469

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Müzik 6.7 195,433

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Müzik 5.2 9,128

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Müzik 7.1 122,106

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Müzik 6.9 40,458

Bitik Şehir
2013 Suç Müzik 6.2 68,452
2013 Dram Müzik 7.1 11,337
2013 Belgesel Müzik 7.1 1,396

Ok
2012 Aksiyon Müzik 7.8 348,378

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.7 199,821

Koruyucu
2011 Aksiyon Müzik 6.8 57,237

10 Yıl Sonra
2011 Komedi Müzik 6.1 20,939

Limit Yok
2011 Gizem Müzik 7.4 461,441

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Müzik 6.3 46,449
2011 Dram Müzik 7.9 103,577

Dövüşçü
2010 Biyografi Müzik 7.8 298,830

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Müzik 4.4 80,221

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Müzik 5.4 33,661
2010 Komedi Müzik 5.8 1,831

Sevgili John
2010 Dram Müzik 6.3 118,006
2010 Aksiyon Müzik 5.5 37,590

Kardeşler
2009 Dram Müzik 7.1 96,443
2009 Dram Müzik 6.3 8,182

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 100,729

Harold and Kumar 2
2008 Macera Müzik 6.6 120,179

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Müzik 6.8 99,274
2006 Komedi Müzik 6.2 2,231

Göl Evi
2006 Dram Müzik 6.8 122,741
2006 Komedi Müzik 5.8 586

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Müzik 6.9 57,791

Kirli Para
2005 Dram Müzik 6.2 38,832

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Müzik 6.6 2,138

Baskın
2005 Aksiyon Müzik 6.3 68,391

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Müzik 5.0 57,559

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Müzik 6.1 135,272
2004 Komedi Müzik 8.5 145,206

New York Zamanı
2004 Komedi Müzik 4.9 18,725

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Müzik 4.8 107,121

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Müzik 4.6 11,443

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Müzik 6.2 174,121
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018