Giriş Kayıt
Season Kent

Season Kent


Müzisyen

Season Kent, müzisyen. Ok (2012), Dövüşçü (2010), The Flash (2014), 13 Reasons Why (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik 8.1 20,433
2017 Dram Müzik 5.6 872

Şanslı Logan
2017 Komedi Müzik 7.1 81,724
2017 Komedi Müzik 7.1 10,801
2017 Aksiyon Müzik 6.0 81,929
2017 Dram Müzik 8.3 167,244
2016 Aksiyon Müzik 7.5 86,622

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Müzik 6.1 477,648

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Müzik 6.1 68,397

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Müzik 7.0 69,366
2015 Aksiyon Müzik 6.5 82,166

Kağıttan Kentler
2015 Dram Müzik 6.3 81,100

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Müzik 5.6 45,937

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Müzik 7.1 64,881
2015 Dram Müzik 4.9 2,378
2014 Aksiyon Müzik 7.6 357,217
2014 Aksiyon Müzik 8.0 248,661

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Müzik 7.8 293,538
2014 Aksiyon Müzik 7.8 20,543

Sabotaj
2014 Aksiyon Müzik 5.7 52,897

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 149,379
2014 Aksiyon Müzik 7.2 7,469

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Müzik 6.7 199,077

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Müzik 5.2 9,128

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Müzik 7.1 124,806

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Müzik 6.9 41,367

Bitik Şehir
2013 Suç Müzik 6.2 69,309
2013 Dram Müzik 7.1 11,498
2013 Belgesel Müzik 7.1 1,396

Ok
2012 Aksiyon Müzik 7.7 356,209

Tehlikeli Takip
2012 Suç Müzik 7.6 202,806

Koruyucu
2011 Aksiyon Müzik 6.8 57,963

10 Yıl Sonra
2011 Komedi Müzik 6.1 21,418

Limit Yok
2011 Gizem Müzik 7.4 468,549

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Müzik 6.3 46,926
2011 Dram Müzik 7.9 104,506

Dövüşçü
2010 Biyografi Müzik 7.8 303,150

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Müzik 4.4 81,514

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Müzik 5.4 34,629
2010 Komedi Müzik 5.8 1,831

Sevgili John
2010 Dram Müzik 6.3 120,549
2010 Aksiyon Müzik 5.5 38,523

Kardeşler
2009 Dram Müzik 7.1 98,240
2009 Dram Müzik 6.3 8,843

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 103,675

Harold and Kumar 2
2008 Macera Müzik 6.6 121,388

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Müzik 6.8 100,149
2006 Komedi Müzik 6.2 2,231

Göl Evi
2006 Dram Müzik 6.8 124,263
2006 Komedi Müzik 5.8 586

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Müzik 6.9 58,379

Kirli Para
2005 Dram Müzik 6.2 38,832

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Müzik 6.6 2,138

Baskın
2005 Aksiyon Müzik 6.3 69,112

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Müzik 5.0 58,841

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Müzik 6.1 138,258
2004 Komedi Müzik 8.5 146,950

New York Zamanı
2004 Komedi Müzik 4.9 19,296

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Müzik 4.8 108,568

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Müzik 4.6 11,443

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Müzik 6.2 176,290
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018