Giriş Kayıt
J. Antonio Jimenez

J. Antonio Jimenez


Kameraman, Sanat Bölümü

J. Antonio Jimenez, kameraman, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 6.5 2,766

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 358,534
2014 Komedi Kameraman 5.5 18,292
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.8 7,839
2012 Dram Kameraman 6.1 49
2012 Komedi Kameraman 5.5 341

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Kameraman 4.2 129,078

Lanetli Mary Efsanesi
2008 Korku Çeşitli 2.9 675
2006 Komedi Kameraman 6.2 6,320

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Kameraman 5.1 56,661
Dizi Altyazıları
Vikings (14,615) Shameless (7,187) Black Mirror (6,196) The Flash (4,327) Star Trek: Discovery (2,365) The Big Bang Theory (1,701) Supernatural (1,322) Bron/Broen (1,175) Supergirl (1,162) Stranger Things (1,104)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018