Giriş Kayıt
J. Antonio Jimenez

J. Antonio Jimenez


Kameraman, Sanat Bölümü

J. Antonio Jimenez, kameraman, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 6.5 2,766

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 365,660
2014 Komedi Kameraman 5.5 18,939
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.8 7,984
2012 Dram Kameraman 6.1 49
2012 Komedi Kameraman 5.5 341

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Kameraman 4.2 130,844

Lanetli Mary Efsanesi
2008 Korku Çeşitli 2.9 675
2006 Komedi Kameraman 6.2 6,320

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Kameraman 5.1 57,381
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018