Giriş Kayıt
Bill Jacks

Bill Jacks


Bill Jacks, (2009) Sevgililer Günü Katliamı (2009), (2009) I Can Do Bad All by Myself (2009), (2010) Neden Evlendim 2 (2010), (2004) A Boyfriend for Christmas (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

13. Madde
2016 Belgesel 8.4 4,340

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Çeşitli 4.9 7,937

Açlık Oyunları
2012 Macera Çeşitli 7.2 749,985

Büyük Dövüş
2011 Dram Çeşitli 8.2 366,212

Kaçış Planı
2010 Suç Çeşitli 7.4 155,604

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Çeşitli 6.0 6,284

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Çeşitli 5.4 77,110

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Çeşitli 4.4 7,734
2009 Komedi Çeşitli 4.2 8,615
2009 Komedi Çeşitli 4.3 10,086

Sevgililer Günü Katliamı
2009 Korku Çeşitli 5.5 47,893

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Çeşitli 5.9 38,879

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Çeşitli 6.0 52,574
2008 Dram Çeşitli 6.5 1,909
2008 Dram Çeşitli 5.3 5,991
2008 Korku Çeşitli 5.8 6,130
2008 Komedi Çeşitli 4.1 5,804

Göz
2008 Dram Çeşitli 5.4 46,152
2007 Aksiyon 5.7 1,824

Neden Evlendim
2007 Komedi Çeşitli 5.7 10,203

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 76,640

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Çeşitli 5.6 77,663
2007 Dram Çeşitli 5.5 6,249
2007 Suç Çeşitli 5.8 5,573
2006 Dram Çeşitli    
2006 Western Çeşitli    
2006 Dram Çeşitli    
2006 Aile Çeşitli    

Ayın Çalışanı
2006 Komedi Çeşitli 5.5 39,234
2006 Dram Çeşitli 7.1 1,363
2005 Çeşitli    

Aşkın Uzun Yolculuğu
2005 Dram Çeşitli 7.4 1,164
2005 Dram Çeşitli    
2004 Komedi Çeşitli    
2004 Romantik Çeşitli 6.5 1,697
2004 Dram Çeşitli    
2004 Dram Çeşitli    

Hepimiz Evleniyoruz
2004 Komedi Çeşitli 5.6 555
2004 Western Çeşitli 5.9 278
2004 Aksiyon Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017