Giriş Kayıt
Michael Helenek

Michael Helenek


Kameraman, Yapım Yöneticisi

Michael Helenek, kameraman, yapım yöneticisi. One and Two (2015), Compound Fracture (2013), (2015) Anomalisa (2015), (2014) Asthma (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Kameraman    
2016 Komedi Kameraman 5.6 317
2015 Animasyon Kameraman 7.2 47,842
2015 Gerilim Kameraman 6.0 399
2015 Dram Kameraman 5.1 825
2014 Dram Kameraman 5.7 954
2014 Dram Kameraman 5.6 585
2014 Gerilim Kameraman 6.7 205
2013 Dram Kameraman 8.4 35
2013 Aksiyon Kameraman 5.2 665
2013 Korku Kameraman 4.4 538
2013 Dram Kameraman    
2012 Müzikal Kameraman    

17 Yaşında Kaçırıldı
2012 Dram Kameraman    
2012 Dram Kameraman 8.0 882
1985 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.2 185
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017