Giriş Kayıt
John Haime

John Haime


Sanat Bölümü

John Haime, sanat bölümü. (2004) Grand Theft Auto: San Andreas (2004), (2008) Grand Theft Auto IV (2008), (2002) Grand Theft Auto: Vice City (2002), (2009) Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Sanat Bölümü 9.4 914
2009 Suç Sanat Bölümü 9.0 856
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
9.4 13,990
2004 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
9.5 15,093
2002 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
9.4 9,048
2001 Aksiyon Çeşitli 8.8 5,321
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017