Giriş Kayıt
Nancy Grossi

Nancy Grossi


Kostümcü

Nancy Grossi, kostümcü. Yakuza Kardeşliği (2000), Tatil Gecesi (1981), Extortion (2017), Low Down (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 2,465
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 1,258
2010 Biyografi Kostüm Bölümü    

Yakuza Kardeşliği
2000 Suç Kostüm Bölümü 7.2 18,692

Tatil Gecesi
1981 Korku Kostüm Bölümü 6.2 6,399
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017