Giriş Kayıt
Ana Gallardo

Ana Gallardo


Yönetmen Asistanı

Ana Gallardo, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Yönetmen Asistanı    
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 51

Duygudan da Öte
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 5,860
2003 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.7 2,192
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 6,968
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017