Giriş Kayıt
Chad Fontaine

Chad Fontaine (43)


Sanat Bölümü

Chad Fontaine, 01 Mayıs 1974 Coventry, Rhode Island, ABD doğumlu sanat bölümü. Gelecek Cuma (2000), (2002) Halka (2002), (1999) Freaks and Geeks (1999), (2004) Hidalgo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1974
Doğum Yeri: Coventry, Rhode Island, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 42 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 472,144

Transformers: Kayıp Çağ
2014 40 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 255,435

Maskeli Süvari
2013 39 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 190,820

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 38 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 220,642

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 37 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 338,325

Sokak Dansı 3D
2010 36 Dram Sanat Bölümü 6.2 49,361
2010 36 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 47,729

Operasyon Valkyrie
2008 34 Dram Sanat Bölümü 7.1 193,490

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 32 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 551,795

Bak Kim Gelmiş
2005 31 Komedi Sanat Bölümü 5.9 34,957

Dünyalar Savaşı
2005 31 Macera Sanat Bölümü 6.5 351,312

Bay ve Bayan Smith
2005 31 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 370,436

Çılgın Yılbaşı
2004 30 Komedi Sanat Bölümü 5.2 30,018

Örümcek Adam 2
2004 30 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 438,799
2004 30 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 69,945

İtalyan İşi
2003 29 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 298,004

Yeşil Dev
2003 29 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 220,420
2003 29 Romantik Sanat Bölümü 6.2 3,603

Halka
2002 28 Korku Sanat Bölümü 7.1 268,684

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 45,824

Örümcek Adam
2002 28 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 573,973

Majestic
2001 27 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
6.9 46,452

Öyle Bir Kız ki
2001 27 Komedi Sanat Bölümü 4.9 11,431
2000 26 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,946

Gelecek Cuma
2000 26 Komedi Sanat Bölümü 6.1 29,387
1999 Komedi Sanat Bölümü 8.9 101,578

Tehlikeli Eller
1999 25 Komedi Sanat Bölümü 6.2 34,729
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017