Giriş Kayıt
Chad Fontaine

Chad Fontaine (43)


Sanat Bölümü

Chad Fontaine, 01 Mayıs 1974 Coventry, Rhode Island, ABD doğumlu sanat bölümü. Gelecek Cuma (2000), (2002) Halka (2002), (1999) Freaks and Geeks (1999), (2004) Hidalgo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1974
Doğum Yeri: Coventry, Rhode Island, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 42 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 480,208

Transformers: Kayıp Çağ
2014 40 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 257,256

Maskeli Süvari
2013 39 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 191,912

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 38 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 221,466

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 37 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 339,961

Sokak Dansı 3D
2010 36 Dram Sanat Bölümü 6.2 49,545
2010 36 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 47,925

Operasyon Valkyrie
2008 34 Dram Sanat Bölümü 7.1 194,437

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 32 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 558,066

Bak Kim Gelmiş
2005 31 Komedi Sanat Bölümü 5.9 35,110

Dünyalar Savaşı
2005 31 Macera Sanat Bölümü 6.5 352,837

Bay ve Bayan Smith
2005 31 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 372,457

Çılgın Yılbaşı
2004 30 Komedi Sanat Bölümü 5.2 30,018

Örümcek Adam 2
2004 30 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 441,482
2004 30 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 70,128

İtalyan İşi
2003 29 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 298,949

Yeşil Dev
2003 29 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 221,316
2003 29 Romantik Sanat Bölümü 6.2 3,603

Halka
2002 28 Korku Sanat Bölümü 7.1 270,601

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 45,992

Örümcek Adam
2002 28 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 576,823

Majestic
2001 27 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
6.9 46,530

Öyle Bir Kız ki
2001 27 Komedi Sanat Bölümü 4.9 11,431
2000 26 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,946

Gelecek Cuma
2000 26 Komedi Sanat Bölümü 6.1 29,585
1999 Komedi Sanat Bölümü 8.9 102,391

Tehlikeli Eller
1999 25 Komedi Sanat Bölümü 6.2 34,838
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017