Giriş Kayıt
Chad Fontaine

Chad Fontaine (43)


Sanat Bölümü

Chad Fontaine, 01 Mayıs 1974 Coventry, Rhode Island, ABD doğumlu sanat bölümü. Gelecek Cuma (2000), (2002) Halka (2002), (1999) Freaks and Geeks (1999), (2004) Hidalgo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1974
Doğum Yeri: Coventry, Rhode Island, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 42 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 491,595

Transformers: Kayıp Çağ
2014 40 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 261,763

Maskeli Süvari
2013 39 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 193,765

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 38 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 223,095

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 37 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 343,739

Sokak Dansı 3D
2010 36 Dram Sanat Bölümü 6.2 49,913
2010 36 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 48,251

Operasyon Valkyrie
2008 34 Dram Sanat Bölümü 7.1 196,187

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 32 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 563,333

Bak Kim Gelmiş
2005 31 Komedi Sanat Bölümü 5.9 35,173

Dünyalar Savaşı
2005 31 Macera Sanat Bölümü 6.5 355,826

Bay ve Bayan Smith
2005 31 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 376,149

Çılgın Yılbaşı
2004 30 Komedi Sanat Bölümü 5.2 30,018

Örümcek Adam 2
2004 30 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 448,651
2004 30 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 70,392

İtalyan İşi
2003 29 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 300,984

Yeşil Dev
2003 29 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 222,837
2003 29 Romantik Sanat Bölümü 6.2 3,603

Halka
2002 28 Korku Sanat Bölümü 7.1 273,079

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 46,292

Örümcek Adam
2002 28 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 583,963

Majestic
2001 27 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
6.9 46,851

Öyle Bir Kız ki
2001 27 Komedi Sanat Bölümü 4.9 11,431
2000 26 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,946

Gelecek Cuma
2000 26 Komedi Sanat Bölümü 6.1 29,953
1999 Komedi Sanat Bölümü 8.9 104,046

Tehlikeli Eller
1999 25 Komedi Sanat Bölümü 6.2 35,035
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017