Giriş Kayıt
Craig Filshie

Craig Filshie


Sanat Bölümü

Craig Filshie, sanat bölümü. Grand Theft Auto III (2001), (2004) Grand Theft Auto: San Andreas (2004), (2008) Grand Theft Auto IV (2008), (2002) Grand Theft Auto: Vice City (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Sanat Bölümü
Çeşitli
9.4 914
2009 Suç Sanat Bölümü
Çeşitli
9.0 856
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
9.4 13,990
2004 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
9.5 15,093
2002 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
9.4 9,048
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 5,321
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,788) Blade Runner 2049 (3,515) Jigsaw (2,635) Last Flag Flying (2,431) The Man from Earth: Holocene (2,412) Geostorm (2,373) The Open House (1,343) Dunkirk (1,183) The Foreigner (1,049) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,121) Black Mirror (5,633) Supernatural (4,717) The Big Bang Theory (4,053) Shameless (2,650) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,572) The Blacklist (2,226) The Flash (1,914) The X Files (1,893) Knightfall (1,481)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018