Giriş Kayıt
Andrew Duthie

Andrew Duthie


Sanat Bölümü

Andrew Duthie, sanat bölümü. Grand Theft Auto: Vice City (2002), Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony (2009), (2004) Grand Theft Auto: San Andreas (2004), (2008) Grand Theft Auto IV (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Sanat Bölümü 9.4 914
2009 Suç Sanat Bölümü 9.0 856
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
9.4 13,990
2004 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
9.5 15,093
2002 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
9.4 9,048
2001 Aksiyon Çeşitli 8.8 5,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017