Giriş Kayıt
Nicola Dove

Nicola Dove


Kameraman

Nicola Dove, kameraman. Onur (2014), The Lady in the Van (2015), Paris'te Bir Haftasonu (2013), The Limehouse Golem (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 7.2 1,775

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Kameraman 6.8 21,686

Kuzenim Rachel
2017 Dram Kameraman 6.0 8,493
2017 Komedi Kameraman 7.5 3,453
2017 Dram Kameraman 7.7 3,322

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Kameraman 6.8 9,422

Karatavuk
2016 Dram Kameraman 6.3 4,499
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 4,728
2016 Korku Kameraman 6.3 5,631
2015 Biyografi Kameraman 6.7 18,110
2015 Komedi Kameraman 5.7 4,397
2015 Dram Kameraman 7.7 502
2015 Macera Kameraman 5.3 1,468

Onur
2014 Biyografi Kameraman 7.8 41,750
2014 Dram Kameraman 5.9 2,866

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Kameraman 6.0 17,578
2014 Komedi Kameraman 6.4 26,728
2014 Biyografi Kameraman 6.7 903

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Kameraman 6.3 6,234

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 23,931
2013 Gerilim Kameraman 7.0 25,178
2013 Suç Kameraman 5.7 1,230

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram Kameraman 6.3 8,492

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Kameraman 5.9 9,565

Skor Sıfır
2011 Komedi Kameraman 6.8 68,498
2010 Dram Kameraman    

Kısırdöngü
2009 Komedi Kameraman 7.5 47,423

Oxford Cinayetleri
2008 Suç Kameraman 6.1 23,714
2008 Dram Kameraman 5.9 212

Başka Bir Adam
2008 Dram Kameraman 5.5 9,593
2008 Dram Kameraman 6.7 10,644
2006 Komedi Kameraman 7.1 11,441
2006 Dram Kameraman 5.6 300

Evet
2004 Dram Kameraman 6.9 2,743

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Kameraman 6.4 9,179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017