Giriş Kayıt
Nicola Dove

Nicola Dove


Kameraman

Nicola Dove, kameraman. Onur (2014), The Lady in the Van (2015), Paris'te Bir Haftasonu (2013), White Gold (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 7.5 2,775

Kuzenim Rachel
2017 Dram Kameraman 6.0 5,665
2017 Dram Kameraman    
2017 Komedi Çeşitli 7.3 788

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Kameraman 6.8 8,106

Karatavuk
2016 Dram Kameraman 6.5 2,796
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 4,415
2016 Korku Kameraman 6.3 2,747
2015 Biyografi Kameraman 6.7 17,964
2015 Komedi Kameraman 5.7 3,601
2015 Dram Kameraman 7.7 502
2015 Macera Kameraman 5.3 1,453

Onur
2014 Biyografi Kameraman 7.8 41,251
2014 Dram Kameraman 5.9 2,674

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Kameraman 6.0 17,357
2014 Komedi Kameraman 6.4 26,728
2014 Biyografi Kameraman 6.7 903

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Kameraman 6.3 6,234

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 23,712
2013 Gerilim Kameraman 7.0 25,178
2013 Suç Kameraman 5.7 1,230

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram Kameraman 6.3 8,492

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Kameraman 5.9 9,565

Skor Sıfır
2011 Komedi Kameraman 6.8 68,006
2010 Dram Kameraman    

Kısırdöngü
2009 Komedi Kameraman 7.5 47,002

Oxford Cinayetleri
2008 Suç Kameraman 6.1 23,714
2008 Dram Kameraman 5.9 212

Başka Bir Adam
2008 Dram Kameraman 5.5 9,593
2008 Dram Kameraman 6.7 10,362
2006 Komedi Kameraman 7.1 11,441
2006 Dram Kameraman 5.6 300

Evet
2004 Dram Kameraman 6.9 2,743

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Kameraman 6.4 9,115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017