Giriş Kayıt
Nicola Dove

Nicola Dove


Kameraman

Nicola Dove, kameraman. Onur (2014), The Lady in the Van (2015), Paris'te Bir Haftasonu (2013), White Gold (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.4 1,764
2017 Komedi Kameraman 7.5 1,298
2017 Dram Kameraman    
2017 Komedi Çeşitli 7.5 291

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Kameraman 6.9 5,924
2016 Dram Kameraman 6.8 1,133
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 3,845
2015 Biyografi Kameraman 6.7 17,264
2015 Komedi Kameraman 5.7 3,601
2015 Dram Kameraman 7.7 502
2015 Macera Kameraman 5.3 1,406

Onur
2014 Biyografi Kameraman 7.8 40,318
2014 Dram Kameraman 5.9 2,207

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Kameraman 6.0 17,059
2014 Komedi Kameraman 6.4 26,713
2014 Biyografi Kameraman 6.7 903

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Kameraman 6.3 6,234

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 23,466
2013 Gerilim Kameraman 7.0 25,178
2013 Suç Kameraman 5.7 1,230

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram Kameraman 6.3 8,492

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Kameraman 5.9 9,565

Skor Sıfır
2011 Komedi Kameraman 6.8 67,441
2010 Dram Kameraman    

Kısırdöngü
2009 Komedi Kameraman 7.5 46,576

Oxford Cinayetleri
2008 Suç Kameraman 6.1 23,714
2008 Dram Kameraman 5.9 212

Başka Bir Adam
2008 Dram Kameraman 5.5 9,593
2008 Dram Kameraman 6.7 10,362
2006 Komedi Kameraman 7.1 11,171
2006 Dram Kameraman 5.6 300

Evet
2004 Dram Kameraman 6.9 2,743

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Kameraman 6.4 8,824
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017