Giriş Kayıt
Charlie Dibe

Charlie Dibe


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Charlie Dibe, yapım yöneticisi, yapımcı. Son Günler (2005), Parti Canavarı (2003), Görüşme (2007), Veronika Ölmek İstiyor (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram 7.5 104,522

Yaramaz Bebek
2015 Dram Yapımcı 5.6 1,655
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 4,179
2015 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.4 6,958
2014 Komedi 6.4 27,610
2013 Dram Çeşitli 4.4 1,699

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Çeşitli 6.9 35,944
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 16,522

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 13,161

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Çeşitli 5.4 7,631
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 10,325

Utanç
2011 Dram Çeşitli 7.2 162,202

Sıkıntılı Hanımlar
2011 Komedi Yapımcı 5.7 8,304

Sevgili
2011 Dram Yapımcı 6.5 100

Kukla
2011 Dram Çeşitli 6.7 43,315

Aşkın Logaritması
2010 Komedi Çeşitli 5.4 3,326

Beni Unutma
2010 Dram Çeşitli 7.2 123,469
2009 Komedi Çeşitli 6.4 14,017

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Çeşitli 6.5 10,235
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 340
2009 Dram Oyuncu 6.3 1,534

Ölümcül Silah
2008 Aksiyon Çeşitli    

Misafir
2007 Suç Çeşitli 7.7 39,115

Görüşme
2007 Dram Çeşitli 6.9 12,262

Mor Menekşeler
2007 Komedi Çeşitli 6.6 2,734
2006 Belgesel Çeşitli 6.5 61

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Çeşitli 4.9 3,897

Son Günler
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 19,033

Derin Gırtlak
2005 Belgesel Çeşitli 6.8 5,658
2004 Komedi Çeşitli 6.2 46,298

Sıradan Yaşamlar
2004 Dram Çeşitli 6.7 960
2003 Komedi Çeşitli 6.3 5,180

Parti Canavarı
2003 Biyografi Çeşitli 6.3 13,490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018