Giriş Kayıt
Charlie Dibe

Charlie Dibe


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Charlie Dibe, yapım yöneticisi, yapımcı. Son Günler (2005), Görüşme (2007), Parti Canavarı (2003), Veronika Ölmek İstiyor (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram 7.5 91,121

Yaramaz Bebek
2015 Dram Yapımcı 5.6 1,655
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 3,827
2015 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 6,011
2014 Komedi 6.4 26,055
2013 Dram Çeşitli 4.4 1,699

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Çeşitli 6.9 33,421
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 15,382

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 12,527

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Çeşitli 5.4 7,088
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 9,889

Utanç
2011 Dram Çeşitli 7.2 152,516

Sıkıntılı Hanımlar
2011 Komedi Yapımcı 5.7 7,739

Sevgili
2011 Dram Yapımcı 6.5 100

Kukla
2011 Dram Çeşitli 6.7 41,259

Aşkın Logaritması
2010 Komedi Çeşitli 5.4 3,326

Beni Unutma
2010 Dram Çeşitli 7.2 117,959
2009 Komedi Çeşitli 6.4 13,554

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Çeşitli 6.5 10,235
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 340
2009 Dram Oyuncu 6.3 1,534

Ölümcül Silah
2008 Aksiyon Çeşitli    

Misafir
2007 Suç Çeşitli 7.7 38,034

Görüşme
2007 Dram Çeşitli 6.9 12,262

Mor Menekşeler
2007 Komedi Çeşitli 6.6 2,734

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Çeşitli 4.9 3,897

Son Günler
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 19,033

Derin Gırtlak
2005 Belgesel Çeşitli 6.8 5,658
2004 Komedi Çeşitli 6.2 44,538

Sıradan Yaşamlar
2004 Dram Çeşitli 6.7 960
2003 Komedi Çeşitli 6.3 5,156

Parti Canavarı
2003 Biyografi Çeşitli 6.3 12,968
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017