Giriş Kayıt
Kim De Pietro

Kim De Pietro


Kim De Pietro, X-Men: Apocalypse (2016), Gizli Pencere (2004), Zafer Patenleri (2007), Komplo (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon 0    
2016 Aksiyon 0 7.0 321,986
2013 Aksiyon 0 6.6 141,899

Jensen Projesi
2010 Aksiyon 0    
2010 Komedi 0 8.4 44,059

Kızılmaske
2009 Aksiyon 0    

Akıllı Ol
2008 Aksiyon 0 6.5 181,438

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 Dram 0    
2008 Dram 0    

Zafer Patenleri
2007 Komedi 0 6.3 141,599
2007 Aksiyon 0 4.5 590
2006 Dram 0 6.3 183
2005 Biyografi 0 7.7 4,427

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 100,618
2005 Dram 0 7.4 1,130
2004 Biyografi 0 6.7 323

Gizli Pencere
2004 Gizem 0 6.6 162,635

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon 0 5.6 56,074

Sınırların Ötesinde
2003 Macera 0 6.5 24,454

Korkusuz
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 191,035

En Büyük Korku
2002 Aksiyon 0 6.4 93,388

Komplo
2001 Aksiyon 0 6.8 109,609
2000 Aksiyon 0 2.4 70,343
1997 Aksiyon 0 7.2 112
Film Altyazıları
Rampage (13,324) Ready Player One (8,016) Blockers (1,961) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,478) The Cured (736) Future World (647) Den 12. mann (630) Black Panther (527) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,560) The 100 (2,873) La casa de papel (2,201) The Expanse (2,190) 12 Monkeys (2,142) The Crossing (1,940) Into the Badlands (1,716) Vikings (1,144) Legion (1,125) Supernatural (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018