Giriş Kayıt
Kim De Pietro

Kim De Pietro


Kim De Pietro, X-Men: Apocalypse (2016), Gizli Pencere (2004), Zafer Patenleri (2007), Komplo (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon 0    
2016 Aksiyon 0 7.0 307,670
2013 Aksiyon 0 6.7 138,784

Jensen Projesi
2010 Aksiyon 0    
2010 Komedi 0 8.4 43,039

Kızılmaske
2009 Aksiyon 0    

Akıllı Ol
2008 Aksiyon 0 6.5 178,800

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 Dram 0    
2008 Dram 0    

Zafer Patenleri
2007 Komedi 0 6.3 139,199
2007 Aksiyon 0 4.5 590
2006 Dram 0 6.3 183
2005 Biyografi 0 7.7 4,427

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 99,216
2005 Dram 0 7.4 1,130
2004 Biyografi 0 6.7 323

Gizli Pencere
2004 Gizem 0 6.6 160,101

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon 0 5.6 55,495

Sınırların Ötesinde
2003 Macera 0 6.5 23,826

Korkusuz
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 187,867

En Büyük Korku
2002 Aksiyon 0 6.4 92,052

Komplo
2001 Aksiyon 0 6.8 108,180
2000 Aksiyon 0 2.4 68,894
1997 Aksiyon 0 7.2 112
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,717) Last Flag Flying (3,647) The Man from Earth: Holocene (3,517) Jigsaw (3,466) Geostorm (3,229) Thor: Ragnarok (2,493) The Open House (1,244) Dunkirk (1,217) The Foreigner (997) It (978)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,766) Black Mirror (5,925) Supernatural (4,227) The Big Bang Theory (3,764) The Flash (3,420) Shameless (3,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,209) The Blacklist (2,124) The X Files (1,744) Knightfall (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018