Giriş Kayıt
Kim De Pietro

Kim De Pietro


Kim De Pietro, X-Men: Apocalypse (2016), Gizli Pencere (2004), Zafer Patenleri (2007), Komplo (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon 0 7.1 282,539
2013 Aksiyon 0 6.7 134,009

Jensen Projesi
2010 Aksiyon 0    
2010 Komedi 0 8.4 41,494

Kızılmaske
2009 Aksiyon 0    

Akıllı Ol
2008 Aksiyon 0 6.5 174,653

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 Dram 0    
2008 Dram 0    

Zafer Patenleri
2007 Komedi 0 6.3 135,935
2007 Aksiyon 0 4.5 590
2006 Dram 0 6.3 183
2005 Biyografi 0 7.7 4,427

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 96,953
2005 Dram 0 7.4 1,130
2004 Biyografi 0 6.7 323

Gizli Pencere
2004 Gizem 0 6.6 155,064

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon 0 5.6 54,615

Sınırların Ötesinde
2003 Macera 0 6.5 23,132

Korkusuz
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 183,204

En Büyük Korku
2002 Aksiyon 0 6.4 89,933

Komplo
2001 Aksiyon 0 6.8 105,760
2000 Aksiyon 0 2.4 67,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017