Giriş Kayıt
Kim De Pietro

Kim De Pietro


Kim De Pietro, X-Men: Apocalypse (2016), Gizli Pencere (2004), Zafer Patenleri (2007), Komplo (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon 0    
2016 Aksiyon 0 7.0 315,943
2013 Aksiyon 0 6.7 140,738

Jensen Projesi
2010 Aksiyon 0    
2010 Komedi 0 8.4 43,671

Kızılmaske
2009 Aksiyon 0    

Akıllı Ol
2008 Aksiyon 0 6.5 180,445

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 Dram 0    
2008 Dram 0    

Zafer Patenleri
2007 Komedi 0 6.3 140,751
2007 Aksiyon 0 4.5 590
2006 Dram 0 6.3 183
2005 Biyografi 0 7.7 4,427

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 100,141
2005 Dram 0 7.4 1,130
2004 Biyografi 0 6.7 323

Gizli Pencere
2004 Gizem 0 6.6 161,724

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon 0 5.6 55,853

Sınırların Ötesinde
2003 Macera 0 6.5 24,092

Korkusuz
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 189,716

En Büyük Korku
2002 Aksiyon 0 6.4 92,833

Komplo
2001 Aksiyon 0 6.8 109,046
2000 Aksiyon 0 2.4 69,884
1997 Aksiyon 0 7.2 112
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018