Giriş Kayıt
Mark Crowley

Mark Crowley


Mark Crowley, Yarının Sınırında (2014), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Her Şeyin Teorisi (2014), Robin Hood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Taşıma Bölümü    

Görevimiz Tehlike 6
2018 Aksiyon Taşıma Bölümü    

Mumya
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 118,940
2016 Dram Taşıma Bölümü 8.7 53,543

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 271,033

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 554,849

Kara Deniz
2014 Macera Taşıma Bölümü 6.4 28,646

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Taşıma Bölümü 7.7 318,726

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.9 498,004

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 46,013

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Taşıma Bölümü 5.5 31,182
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.5 16,399
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 138,711

Sefiller
2012 Dram Taşıma Bölümü 7.6 266,649

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.9 687,991
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.0 510,572

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 246,170

Aşkım Benim
2012 Dram Taşıma Bölümü 5.4 16,002

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 370,755
2011 Dram Taşıma Bölümü 6.3 10,666
2010 Suç Taşıma Bölümü 5.8 5,385
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 227,441

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 22,883

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Taşıma Bölümü 5.8 35,777
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.8 39,388
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 519,234

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 17,778

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.2 23,794

Vahşi ve Güzel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 41,145

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.4 19,906

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.6 11,395
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 19,512

Altın Pusula
2007 Macera Taşıma Bölümü 6.1 159,287

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 6.9 58,795

Hirsiz
2006 Dram Taşıma Bölümü 6.5 20,080
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 54,492
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 780

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.4 9,179

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 87,902
2004 Biyografi Taşıma Bölümü 6.6 9,915
- Komedi Taşıma Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018