Giriş Kayıt
Mark Crowley

Mark Crowley


Mark Crowley, Yarının Sınırında (2014), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Her Şeyin Teorisi (2014), Robin Hood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Taşıma Bölümü    

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 Aksiyon Taşıma Bölümü 9.5 1,055

Mumya
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 136,145
2016 Dram Taşıma Bölümü 8.7 66,172

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 280,132

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 593,385

Kara Deniz
2014 Macera Taşıma Bölümü 6.4 30,114

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Taşıma Bölümü 7.7 334,707

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.9 515,410

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 47,361

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Taşıma Bölümü 5.5 32,030
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.5 16,909
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 142,342

Sefiller
2012 Dram Taşıma Bölümü 7.6 273,450

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.9 698,001
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.0 520,711

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 250,500

Aşkım Benim
2012 Dram Taşıma Bölümü 5.4 16,643

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 378,406
2011 Dram Taşıma Bölümü 6.3 10,929
2010 Suç Taşıma Bölümü 5.8 5,385
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 231,521

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 23,095

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Taşıma Bölümü 5.8 37,615
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.8 39,992
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 528,780

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 18,212

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.2 23,794

Vahşi ve Güzel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 42,704

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.4 20,537

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.6 11,395
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 19,842

Altın Pusula
2007 Macera Taşıma Bölümü 6.1 162,016

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 6.9 59,856

Hirsiz
2006 Dram Taşıma Bölümü 6.5 20,080
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 55,427
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 780

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.4 9,179

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 90,249
2004 Biyografi Taşıma Bölümü 6.6 9,915
- Komedi Taşıma Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018