Giriş Kayıt
Mark Crowley

Mark Crowley


Mark Crowley, Yarının Sınırında (2014), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Her Şeyin Teorisi (2014), Robin Hood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Taşıma Bölümü    
2018 Aksiyon Taşıma Bölümü    

Mumya
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 132,412
2016 Dram Taşıma Bölümü 8.7 62,953

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 277,226

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 583,417

Kara Deniz
2014 Macera Taşıma Bölümü 6.4 29,843

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Taşıma Bölümü 7.7 331,512

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.9 510,452

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 46,946

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Taşıma Bölümü 5.5 31,595
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.5 16,872
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 141,301

Sefiller
2012 Dram Taşıma Bölümü 7.6 271,717

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.9 695,322
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.0 517,988

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 249,229

Aşkım Benim
2012 Dram Taşıma Bölümü 5.4 16,002

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 376,368
2011 Dram Taşıma Bölümü 6.3 10,854
2010 Suç Taşıma Bölümü 5.8 5,385
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 230,425

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 23,095

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Taşıma Bölümü 5.8 37,232
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.8 39,863
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 526,245

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 18,212

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.2 23,794

Vahşi ve Güzel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 42,146

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.4 20,537

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.6 11,395
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 19,722

Altın Pusula
2007 Macera Taşıma Bölümü 6.1 161,287

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 6.9 59,562

Hirsiz
2006 Dram Taşıma Bölümü 6.5 20,080
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 55,029
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 780

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.4 9,179

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 89,617
2004 Biyografi Taşıma Bölümü 6.6 9,915
- Komedi Taşıma Bölümü    
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018