Giriş Kayıt
Mark Crowley

Mark Crowley


Mark Crowley, Yarının Sınırında (2014), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Her Şeyin Teorisi (2014), Robin Hood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 109,280
2016 Dram Taşıma Bölümü 8.7 43,263

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 267,820

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 544,161

Kara Deniz
2014 Macera Taşıma Bölümü 6.4 28,645

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Taşıma Bölümü 7.7 313,714

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.9 491,664

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 45,568

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Taşıma Bölümü 5.5 31,182
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.5 16,399
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 137,453

Sefiller
2012 Dram Taşıma Bölümü 7.6 263,827

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.9 683,637
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.0 506,536

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 244,388

Aşkım Benim
2012 Dram Taşıma Bölümü 5.4 16,002

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 367,354
2011 Dram Taşıma Bölümü 6.2 10,561
2010 Suç Taşıma Bölümü 5.8 5,385
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 225,823

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 22,684

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Taşıma Bölümü 5.8 35,777
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.8 39,198
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 514,728

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 17,749

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.2 23,794

Vahşi ve Güzel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 40,738

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.4 19,906

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.6 11,395
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 19,389

Altın Pusula
2007 Macera Taşıma Bölümü 6.1 158,090

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 6.9 58,374

Hirsiz
2006 Dram Taşıma Bölümü 6.5 20,080
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 54,066
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 780

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.4 9,179

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 86,774
2004 Biyografi Taşıma Bölümü 6.6 9,915
- Komedi Taşıma Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017