Giriş Kayıt
Mark Crowley

Mark Crowley


Mark Crowley, Yarının Sınırında (2014), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Her Şeyin Teorisi (2014), Robin Hood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 88,865
2016 Dram Taşıma Bölümü 8.7 40,448

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 264,786

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 536,148

Kara Deniz
2014 Macera Taşıma Bölümü 6.4 28,246

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Taşıma Bölümü 7.7 309,093

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.9 485,443

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 45,116

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Taşıma Bölümü 5.5 31,046
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.5 16,337
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 136,172

Sefiller
2012 Dram Taşıma Bölümü 7.6 261,731

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.9 679,172
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.0 501,846

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 242,940

Aşkım Benim
2012 Dram Taşıma Bölümü 5.4 16,002

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 364,278
2011 Dram Taşıma Bölümü 6.2 10,462
2010 Suç Taşıma Bölümü 5.7 5,079
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 224,202

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 22,460

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Taşıma Bölümü 5.8 35,378
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.8 38,985
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 510,583

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 17,490

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.2 23,794

Vahşi ve Güzel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 40,363

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.4 19,906

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.6 11,395
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 19,263

Altın Pusula
2007 Macera Taşıma Bölümü 6.1 157,090

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 6.9 57,965

Hirsiz
2006 Dram Taşıma Bölümü 6.5 20,080
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 53,595
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 780

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.4 9,115

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 85,822
2004 Biyografi Taşıma Bölümü 6.6 9,915
- Komedi Taşıma Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017