Giriş Kayıt
Mark Crowley

Mark Crowley


Mark Crowley, Yarının Sınırında (2014), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Her Şeyin Teorisi (2014), Robin Hood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.5 328
2016 Dram Taşıma Bölümü 8.8 34,144

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 257,545

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 517,145

Kara Deniz
2014 Macera Taşıma Bölümü 6.4 27,514

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Taşıma Bölümü 7.7 299,793

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.9 472,026

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 44,122

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Taşıma Bölümü 5.5 30,426
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.5 15,729
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 133,236

Sefiller
2012 Dram Taşıma Bölümü 7.6 257,476

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.9 668,795
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.0 486,443

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 239,814

Aşkım Benim
2012 Dram Taşıma Bölümü 5.4 16,002

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 357,528
2011 Dram Taşıma Bölümü 6.2 10,260
2010 Suç Taşıma Bölümü 5.7 5,079
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 221,160

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 21,954

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Taşıma Bölümü 5.8 34,558
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.8 38,594
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 501,856

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 16,622

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.2 23,794

Vahşi ve Güzel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 39,450

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.4 19,787

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.6 11,395
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 18,969

Altın Pusula
2007 Macera Taşıma Bölümü 6.1 155,114

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 6.9 57,198

Hirsiz
2006 Dram Taşıma Bölümü 6.5 20,080
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 52,802
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 780

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.4 8,824

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 83,775
2004 Biyografi Taşıma Bölümü 6.6 9,792
- Komedi Taşıma Bölümü    
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017