Giriş Kayıt
Dominique Collobert

Dominique Collobert


Yapım Yöneticisi

Dominique Collobert, yapım yöneticisi. Nathalie (2003), Microbe et Gasoil (2015), Acemi Ajanlar (2004), Hollywoo (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.0 188
2015 Komedi Çeşitli 6.8 1,003

İki Arkadaş
2015 Yapım Yöneticisi 6.2 579
2013 Komedi Çeşitli 4.6 210

Avanak Ajanlar
2012 Komedi Çeşitli 5.3 968
2011 Komedi Çeşitli 5.0 1,268
2009 Suç Çeşitli 8.1 2,662

Me Two
2008 Komedi Çeşitli 5.7 775

Sevimli Dilenci
2005 Komedi Çeşitli 5.4 1,044

Acemi Ajanlar
2004 Aksiyon Çeşitli 3.9 1,647
2003 Dram Çeşitli 6.4 3,894

Öfke
2003 Dram Çeşitli 4.7 213

Babamı Nasıl Öldürdüm?
2001 Dram Çeşitli 6.8 833
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017