Giriş Kayıt
Vicky Bishop

Vicky Bishop


Görsel Efekt

Vicky Bishop, görsel efekt. Dracula: Başlangıç (2014), uwantme2killhim? (2013), My Brother Tom (2001), Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 102,664

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 193,717

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 280,581

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Çeşitli 6.3 158,392
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Çeşitli 5.3 181,641
2013 Fantastik Çeşitli 6.7 126

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Çeşitli 8.1 650,239

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Çeşitli 7.7 393,165

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Çeşitli 7.6 386,150

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Çeşitli 7.5 421,017

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Çeşitli 7.7 454,744

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Çeşitli 7.9 453,817

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 458,234

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Çeşitli 7.1 130,842
2001 Dram Çeşitli 7.1 758

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 170,021
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018