Giriş Kayıt
Atanas Valkov

Atanas Valkov


Müzisyen, Müzisyen

Atanas Stoyanov Valkov, Burgas, Bulgaristan doğumlu müzisyen, müzisyen.

Gerçek İsmi: Atanas Stoyanov Valkov
Doğum Yeri: Burgas, Bulgaristan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Müzik 7.1 188
2016 Kısa Metraj Müzik 6.9 211
2016 Suç Müzik 8.0 442
2016 Biyografi Müzik 7.7 1,419
2016 Kısa Metraj Müzik 7.6 242
2016 Komedi Müzik 4.8 121
2015 Kısa Metraj Müzik 7.3 249
2015 Kısa Metraj Müzik 6.5 33
2014 Kısa Metraj Müzik
Çeşitli
7.5 520
2013 Belgesel Müzik 8.2 20
2013 Aksiyon Müzik 3.1 252
2013 Kısa Metraj Müzik    
2012 Kısa Metraj Müzik 7.1 631
Dizi Altyazıları
Vikings (7,119) Shameless (5,962) Game of Thrones (3,899) Mr. Robot (3,329) Supernatural (3,061) The Big Bang Theory (2,411) Arrow (2,388) Outlander (2,193) Gotham (1,986) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017