Giriş Kayıt
Atanas Valkov

Atanas Valkov


Müzisyen, Müzisyen

Atanas Stoyanov Valkov, Burgas, Bulgaristan doğumlu müzisyen, müzisyen.

Gerçek İsmi: Atanas Stoyanov Valkov
Doğum Yeri: Burgas, Bulgaristan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Müzik 7.9 745
2016 Kısa Metraj Müzik 7.8 133
2016 Komedi Müzik 4.8 121
2015 Kısa Metraj Müzik 6.5 33
2014 Kısa Metraj Müzik
Çeşitli
7.5 520
2013 Belgesel Müzik 8.2 20
2013 Aksiyon Müzik 3.1 252
2013 Kısa Metraj Müzik    
2012 Kısa Metraj Müzik 7.1 631
Film Altyazıları
Gold (5,969) Get Out (3,120) Logan (2,636) Rings (2,357) The Age of Shadows (1,976) La La Land (1,807) Split (1,673) Sand Castle (1,512) Zashchitniki (1,499) The Great Wall (1,300)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,755) Fargo (3,794) The Last Kingdom (2,470) Into the Badlands (2,253) The Expanse (2,147) Doctor Who (2,031) Vikings (1,761) Game of Thrones (1,739) Better Call Saul (1,663) Supernatural (1,512)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017