Giriş Kayıt
Atanas Valkov

Atanas Valkov


Müzisyen, Müzisyen

Atanas Stoyanov Valkov, Burgas, Bulgaristan doğumlu müzisyen, müzisyen.

Gerçek İsmi: Atanas Stoyanov Valkov
Doğum Yeri: Burgas, Bulgaristan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Müzik 7.9 745
2016 Kısa Metraj Müzik 7.8 133
2016 Komedi Müzik 4.8 121
2015 Kısa Metraj Müzik 6.5 33
2014 Kısa Metraj Müzik
Çeşitli
7.5 520
2013 Belgesel Müzik 8.2 20
2013 Aksiyon Müzik 3.1 252
2013 Kısa Metraj Müzik    
2012 Kısa Metraj Müzik 7.1 631
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017