Giriş Kayıt
Brent Palmer

Brent Palmer


Oyuncu, Senarist

Brent Palmer, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Senarist 5.8 5,254

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290

Adalet Savaşçısı
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu    
2003 Suç Oyuncu 6.6 108
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017