Giriş Kayıt
Brent Palmer

Brent Palmer


Oyuncu, Senarist

Brent Palmer, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Senarist 5.8 5,254

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290

Adalet Savaşçısı
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,554
2003 Suç Oyuncu 6.6 108
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018