Giriş Kayıt
Brent Palmer

Brent Palmer


Oyuncu, Senarist

Brent Palmer, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Senarist 5.8 5,254

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290

Adalet Savaşçısı
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu    
2003 Suç Oyuncu 6.6 108
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017