Giriş Kayıt
Brent Palmer

Brent Palmer


Oyuncu, Senarist

Brent Palmer, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Senarist 5.8 5,254

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290

Adalet Savaşçısı
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,554
2003 Suç Oyuncu 6.6 108
Dizi Altyazıları
Westworld (9,778) La casa de papel (5,795) The Flash (3,449) Legion (3,007) The 100 (2,068) Fear the Walking Dead (1,833) The Terror (1,725) Lucifer (1,406) Into the Badlands (1,406) The Big Bang Theory (1,363)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018