Giriş Kayıt
Ryan McDonell

Ryan McDonell (34)


Oyuncu, Casting

Ryan Christopher McDonell, 13 Temmuz 1983 Berwick, Nova Scotia, Kanada doğumlu oyuncu, casting. The Crossing (2018), Rampage: President Down (2016), (2006) Dr. Dolittle 3 (2006), (2005) Eighteen (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan Christopher McDonell
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1983
Doğum Yeri: Berwick, Nova Scotia, Kanada
Takma İsmi: Cuffy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu 7.3 3,949
2017 34 Korku Casting    
2016 33 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,962
2014 31 Dram Oyuncu 6.2 86
2010 Aile Oyuncu 8.1 1,626
2008 25 Komedi Oyuncu    

Aşkın Peşinde
2008 25 Dram Oyuncu 6.8 20,632
2006 23 Komedi Oyuncu 3.8 3,987
2006 23 Aksiyon Oyuncu    
2005 22 Dram Oyuncu 6.5 519

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 330,991

Eve Dönüş
2005 Korku Oyuncu    
2004 21 Aksiyon Oyuncu    

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 134,978

Tehlikeli Saatler
2002 19 Dram Oyuncu 6.7 53,507
2001 Macera Oyuncu 7.5 105,093
Dizi Altyazıları
Westworld (11,862) La casa de papel (2,328) 12 Monkeys (1,962) Into the Badlands (1,651) Legion (1,630) The Expanse (1,452) Fear the Walking Dead (1,126) Colony (1,005) Vikings (966) Cloak & Dagger (843)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018