Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ryan McDonell

Ryan McDonell (33)


Oyuncu

Ryan Christopher McDonell, 13 Temmuz 1983 Berwick, Nova Scotia, Kanada doğumlu oyuncu. The Devout (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan Christopher McDonell
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1983
Doğum Yeri: Berwick, Nova Scotia, Kanada
Takma İsmi: Cuffy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 33 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,093
2014 31 Dram Oyuncu 6.2 86
2010 Aile Oyuncu 8.2 1,371
2008 25 Komedi Oyuncu    

Aşkın Peşinde
2008 25 Dram Oyuncu 6.8 19,568
2006 23 Komedi Oyuncu 3.8 3,987
2006 23 Aksiyon Oyuncu    
2005 22 Dram Oyuncu 6.5 519

Eve Dönüş
2005 Korku Oyuncu    
2004 21 Aksiyon Oyuncu    

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 124,375

Tehlikeli Saatler
2002 19 Dram Oyuncu 6.7 50,412
2001 Macera Oyuncu 7.5 99,244
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017