Giriş Kayıt
Dhani Harrison

Dhani Harrison (39)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

Dhani Harrison, 01 Ağustos 1978 Windsor, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen. George Harrison: Fani Dünyaya Karşı (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Windsor, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Müzik 8.1 57
2017 39 Belgesel Müzik 8.1 48
2017 Komedi Müzik 5.8 1,145
2016 38 Müzik Oyuncu
Yapımcı
9.1 15
2016 Dram Müzik 7.6 6,427
2015 37 Dram Müzik    
2014 36 Komedi Müzik 6.4 5,962

Muhteşem Yaratıklar
2013 35 Dram Müzik 6.2 75,814
2012 34 Belgesel Oyuncu
   

George Harrison: Fani Dünyaya Karşı
2011 33 Belgesel Oyuncu 8.2 6,906
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,394
2003 25 Belgesel Müzik
Oyuncu
   
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,542) Den of Thieves (3,009) Maze Runner: The Death Cure (2,681) Hostiles (2,074) Winchester (1,827) A martfüi rém (1,767) Bleeding Steel (1,642) 12 Strong (1,485) The Commuter (1,332) Submergence (676)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,132) La casa de papel (8,090) The Big Bang Theory (3,656) Supernatural (3,122) Gotham (3,117) The Terror (2,942) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,861) Arrow (2,169) Fear the Walking Dead (1,620) Vikings (1,527)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018