Giriş Kayıt
Jesse Cooper

Jesse Cooper (42)


Yönetmen Asistanı, Casting

Jesse Ryan Cooper, 12 Aralık 1975 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu yönetmen asistanı, casting. Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı (2007), Ölümden Daha Soğuk (2007), Passchendaele Muharebesi (2008), Ölüm kampi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jesse Ryan Cooper
Doğum Tarihi: 12 Aralık 1975
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Takma İsmi: Cooper
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 35 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,295
2010 35 Macera Yönetmen Asistanı 4.3 670
2009 34 Komedi Yönetmen Asistanı    
2009 34 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 21
2008 33 Komedi Yönetmen Asistanı    

Passchendaele Muharebesi
2008 33 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 7,316
2008 33 Dram Yönetmen Asistanı    

Ölüm kampi
2008 33 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 7,602
2008 Korku Yönetmen Asistanı 7.0 3,459

İz
2007 32 Suç Yönetmen Asistanı 4.1 2,367

Kayıp Tatil
2007 32 Dram Yönetmen Asistanı    

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 32 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 151,217

Belalı Çanta
2007 32 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 1,597
2007 Dram Yönetmen Asistanı 8.4 6,434

Ölümden Daha Soğuk
2007 32 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.9 19,581
2007 32 Aile Yönetmen Asistanı 6.3 954

Kayıp Sırlar
2007 32 Gizem Yönetmen Asistanı    

Bir Papaz Sevdim
2006 31 Dram Yönetmen Asistanı    

Kürkçü Dükkanı
2006 31 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 1,124
2005 30 Dram Yönetmen Asistanı    

Çılgın Noel Baba
2005 30 Komedi Çeşitli 5.4 7,553
2005 30 Dram Yönetmen Asistanı    

Kurt Kızların Laneti
2004 29 Korku Çeşitli 5.9 8,408

Kurt Kızlar 2
2004 29 Korku Casting
Çeşitli
   
Film Altyazıları
Rampage (15,330) Ready Player One (10,892) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,718) The Cured (1,518) Blockers (1,238) Den 12. mann (720) Set It Up (547) Black Panther (542) Journey's End (474)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,003) 12 Monkeys (2,971) Into the Badlands (2,712) La casa de papel (2,189) The 100 (1,770) Legion (1,422) Fear the Walking Dead (1,136) The Crossing (1,093) The Expanse (994) Unsolved (980)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018