Giriş Kayıt
Ryan Winsley

Ryan Winsley (31)


Oyuncu

Ryan Winsley, 16 Mayıs 1986 doğumlu oyuncu. Essex Boys Retribution (2013), Zaman Yolculuğu (2006), (2014) Ölümün ABC'si (2014), (2012) Piggy (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1986
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Oyuncu 3.5 168
2015 29 Aksiyon Oyuncu    

Ölümün ABC'si
2014 28 Komedi Oyuncu 5.5 5,834
2013 27 Suç Oyuncu 4.2 613
2012 26 Gerilim Oyuncu 5.6 1,246
2012 26 Suç Oyuncu 3.4 182

Zaman Yolculuğu
2006 20 Macera Oyuncu 6.1 3,054
2005 19 Dram Oyuncu 5.0 1,065
2003 17 Biyografi Oyuncu 7.3 1,891
2003 Suç Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,174
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017