Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Alec Puro

Alec Puro (41)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Alec Puro, 25 Nisan 1975 Santa Monica, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. İlk Kez (2012), Ev Ödevi (2011), The Fosters (2013), Ashby (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1975
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Alec Pure | Alex Puro | Alec Püre
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik    
2016 41 Macera Müzik 4.0 763
2016 Aksiyon Müzik 7.3 666
2016 41 Aksiyon Müzik 4.5 5,509
2015 40 Komedi Müzik
Müzik
6.4 10,447
2014 39 Komedi Müzik 4.7 624
2014 39 Dram Müzik 5.1 1,044
2014 Reality-TV Müzik 7.0 1,236
2014 39 Gizem Müzik 5.4 3,736
2014 Komedi Müzik
Müzik
7.0 4,942
2013 Dram Müzik 8.0 17,515
2013 38 Komedi Müzik    
2013 38 Aksiyon Müzik 4.4 1,190

İlk Kez
2012 37 Komedi Müzik 6.9 52,110
2012 37 Komedi Müzik    

Dikkat Bebek Var
2012 37 Komedi Müzik 5.7 58,799
2012 Reality-TV Müzik 6.6 396
2012 Reality-TV Müzik 6.1 115
2011 36 Romantik Müzik 5.2 852
2011 36 Belgesel Müzik 6.8 128
2011 Reality-TV Müzik 7.8 867
2011 36 Aksiyon Müzik 5.5 2,087
2011 36 Dram Müzik 5.5 171
2011 36 Belgesel Müzik 7.0 1,380
2011 36 Belgesel Müzik 7.6 3,233
2011 36 Dram Müzik
Müzik
6.3 2,628

Ev Ödevi
2011 36 Dram Müzik 6.6 47,323
2010 35 Korku Müzik
Çeşitli
4.8 3,338
2009 Komedi Müzik 3.5 20,988
2008 33 Suç Müzik 5.2 224
2008 Komedi Müzik 7.2 108
2008 33 Kısa Metraj Müzik 7.4 25
2007 Aksiyon Müzik 8.0 60,066

İyi Geceler
2007 32 Komedi Müzik 5.9 7,575
2005 Game-Show Müzik 6.8 8,939
2003 28 Komedi Oyuncu 5.6 7,161
2003 28 Komedi Müzik 4.6 3,992
1992 Reality-TV Müzik 5.0 3,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017