Giriş Kayıt
Gage Golightly

Gage Golightly (24)


Oyuncu

Gage Golightly, 05 Eylül 1993 doğumlu oyuncu. Cabin Fever (2016), The Troop (2009), Gone Missing (2013), Red Oaks (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1993
Diğer Bir İsmi: Gage Stevens
Burcu: Başak
Boyu: 1.73 m
9.4 (5 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 24 Komedi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 5.9 431
2016 23 Komedi Oyuncu 3.7 5,662

Şeytanın Gecesi
2015 22 Korku Oyuncu 4.6 4,069
2014 Oyuncu 7.9 5,699
2013 20 Macera Oyuncu 5.6 630
2013 20 Dram Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 6.9 18,820

Genç Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 103,623
2009 Komedi Oyuncu 6.2 7,322
2009 Macera Oyuncu 6.2 713
2008 Komedi Oyuncu 5.7 2,163
2007 Dram Oyuncu 8.3 4,230
2004 11 Fantastik Oyuncu    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,313
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017