Giriş Kayıt
Gage Golightly

Gage Golightly (24)


Oyuncu

Gage Golightly, 05 Eylül 1993 doğumlu oyuncu. Cabin Fever (2016), The Troop (2009), Gone Missing (2013), Red Oaks (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1993
Diğer Bir İsmi: Gage Stevens
Burcu: Başak
Boyu: 1.73 m
9.4 (5 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.4 2,472
2017 Dram Oyuncu 6.1 1,100
2016 23 Komedi Oyuncu 3.7 6,719

Şeytanın Gecesi
2015 22 Korku Oyuncu 4.6 4,069
2014 Oyuncu 7.9 6,991
2013 20 Macera Oyuncu 5.6 630
2013 Dram Oyuncu 3.8 8
2011 Suç Oyuncu 6.9 19,035

Genç Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 108,496
2009 Komedi Oyuncu 6.2 7,683
2009 Macera Oyuncu 6.2 713
2008 Komedi Oyuncu 5.8 2,434
2007 Dram Oyuncu 8.3 4,230
2004 11 Fantastik Oyuncu    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,313
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018