Giriş Kayıt
Gage Golightly

Gage Golightly (23)


Oyuncu

Gage Golightly, 05 Eylül 1993 doğumlu oyuncu. Cabin Fever (2016), The Troop (2009), Gone Missing (2013), Red Oaks (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1993
Diğer Bir İsmi: Gage Stevens
Burcu: Başak
Boyu: 1.73 m
9.4 (5 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 23 Komedi Oyuncu 3.7 4,845

Şeytanın Gecesi
2015 22 Korku Oyuncu 4.6 4,069
2014 Oyuncu 7.9 4,762
2013 20 Macera Oyuncu 5.6 573
2013 20 Dram Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 6.9 18,570

Genç Kurt
2011 Komedi Oyuncu 7.7 96,399
2009 Komedi Oyuncu 6.1 6,927
2009 Macera Oyuncu 6.2 713
2008 Komedi Oyuncu 5.7 2,163
2007 Dram Oyuncu 8.3 4,230
2004 11 Fantastik Oyuncu    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,295) Assassin's Creed (5,554) Passengers (4,208) Doctor Strange (3,888) Allied (2,753) Split (2,482) Arrival (2,274) xXx: Return of Xander Cage (2,259) Forushande (2,048) Moana (1,776)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,953) Taboo (4,344) Arrow (3,951) Legion (3,698) Vikings (3,559) Blindspot (3,039) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,998) Suits (2,702) Black Sails (2,687) Sherlock (2,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017