Giriş Kayıt
Gage Golightly

Gage Golightly (23)


Oyuncu

Gage Golightly, 05 Eylül 1993 doğumlu oyuncu. Cabin Fever (2016), The Troop (2009), Gone Missing (2013), Red Oaks (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1993
Diğer Bir İsmi: Gage Stevens
Burcu: Başak
Boyu: 1.73 m
9.4 (5 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2016 23 Komedi Oyuncu 3.7 5,482

Şeytanın Gecesi
2015 22 Korku Oyuncu 4.6 4,069
2014 Oyuncu 7.9 5,517
2013 20 Macera Oyuncu 5.6 630
2013 20 Dram Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 6.9 18,750

Genç Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 101,417
2009 Komedi Oyuncu 6.2 7,238
2009 Macera Oyuncu 6.2 713
2008 Komedi Oyuncu 5.7 2,163
2007 Dram Oyuncu 8.3 4,230
2004 11 Fantastik Oyuncu    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017