Giriş Kayıt
Gaurav Gera

Gaurav Gera


Oyuncu

Gaurav Gera, oyuncu. MSG: The Messenger (2015), Chalo Dilli (2011), MP3: Mera Pehla Pehla Pyaar (2007), Neal 'N' Nikki (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 9,821
2014 Komedi Oyuncu 5.2 2,047
2011 Komedi Oyuncu 6.8 2,431
2008 Komedi Oyuncu 7.9 4,578
2008 Dram Oyuncu 3.6 330
2007 Dram Oyuncu 7.1 1,748
2005 Komedi Oyuncu 3.3 1,185
2004 Komedi Oyuncu 4.2 1,402
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017