Giriş Kayıt
Beth Kono

Beth Kono


Yapımcı

Beth Kono, yapımcı. İntikam Meleği (2005), Uyurgezer (2008), Aşk Ateşi (2008), Brain on Fire (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı    
2018 Aksiyon Yapımcı    

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapımcı 6.8 74,393
2017 Komedi Yapımcı 7.1 9,096
2016 Biyografi Yapımcı 6.6 3,691

Karanlık Yerler
2015 Dram Yapımcı 6.2 33,709

Genç Yetişkin
2011 Komedi Yapımcı 6.3 68,454

Aşk Ateşi
2008 Suç Yapımcı 6.8 16,484

Uyurgezer
2008 Dram Yapımcı 6.2 4,954

İsyan
2007 Aksiyon 6.7 12,853

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Çeşitli 5.5 114,978

Tek Başına
2005 Dram Çeşitli 7.3 34,875

İntikam Meleği
2005 Suç Yapımcı 7.6 59,288

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Çeşitli 6.6 12,886

Cani
2003 Biyografi Çeşitli 7.3 115,233

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.0 304,636
Film Altyazıları
Dunkirk (5,494) It (3,627) The Mountain Between Us (2,585) Mother! (1,709) American Made (1,527) Kingsman: The Golden Circle (1,484) Stronger (914) The Foreigner (766) Loving Vincent (719) Detroit (704)
Dizi Altyazıları
Shameless (5,937) Vikings (4,495) Game of Thrones (3,236) Mr. Robot (2,459) Supernatural (1,897) Lucifer (1,579) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,438) Manhunt: Unabomber (1,403) Arrow (1,356)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017