Giriş Kayıt
Beth Kono

Beth Kono


Yapımcı

Beth Kono, yapımcı. İntikam Meleği (2005), Uyurgezer (2008), Aşk Ateşi (2008), Brain on Fire (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapımcı 7.1 22,844
2017 Komedi Yapımcı 7.2 7,722
2017 Aksiyon Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı    
2016 Biyografi Yapımcı 6.6 2,858

Karanlık Yerler
2015 Dram Yapımcı 6.2 32,697

Genç Yetişkin
2011 Komedi Yapımcı 6.3 67,762

Aşk Ateşi
2008 Suç Yapımcı 6.8 16,254

Uyurgezer
2008 Dram Yapımcı 6.2 4,954

İsyan
2007 Aksiyon 6.7 12,853

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Çeşitli 5.5 114,064

Tek Başına
2005 Dram Çeşitli 7.3 34,452

İntikam Meleği
2005 Suç Yapımcı 7.6 58,163

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Çeşitli 6.6 12,886

Cani
2003 Biyografi Çeşitli 7.3 113,196

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.0 300,939
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017