Giriş Kayıt
Beth Kono

Beth Kono


Yapımcı

Beth Kono, yapımcı. İntikam Meleği (2005), Uyurgezer (2008), Aşk Ateşi (2008), Gringo (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 7.3 6,989
2018 Aksiyon Yapımcı 6.1 11,519

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapımcı 6.7 129,190
2017 Komedi Yapımcı 7.1 11,231
2016 Biyografi Yapımcı 6.6 8,281

Karanlık Yerler
2015 Dram Yapımcı 6.2 35,592

Genç Yetişkin
2011 Komedi Yapımcı 6.3 70,479

Aşk Ateşi
2008 Suç Yapımcı 6.8 16,934

Uyurgezer
2008 Dram Yapımcı 6.2 4,954

İsyan
2007 Aksiyon 6.7 12,853

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Çeşitli 5.5 116,948

Tek Başına
2005 Dram Çeşitli 7.3 35,844

İntikam Meleği
2005 Suç Yapımcı 7.6 61,477

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Çeşitli 6.6 13,447

Cani
2003 Biyografi Çeşitli 7.3 119,332

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.0 311,759
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018